Bloggpaus

Jag har tagit en liten bloggpaus men återkommer så fort jag har fått hem min telefon!
jag kan inte skriva ordentligt på den puttelilla jag har nu och sen så suger batteriet på den..
 
 
nya kissen Kalle (han får tydligen inte heta Dennis)😂
 

Idag skulle du ha fyllt år..

 
Idag är det din födelsedag och du ska veta att vi har tänkt på dig ❤️
 
du är otroligt saknad!
hoppas du har det bra där du är..

Det händer lite grejer..

 
 
 
helgen som var så skulle jag ha varit ledig men jag fick lov att jobba kväll istället så dom inte fick in folk I hemtjänsten! Men jag fick ledigt måndag och tisdag istället.
 
måndagen bjöd på vackert väder och en mobilkrash! jag gick ut med Sasha på en långgrunda och stängde av den för att spara batteri och sen vägrade den starta igen..
 
så det var bara att sätta sig i bilen och åka in till Mickis för att försöka få igång Sabinas gamla mobil men det gick inte då vi inte kom in på det Apple id hon använt.. så nu har jag köpt en iPhone se som är pytteliten och har dåligt batteri men det får duga tills jag kommer till Eskilstuna och kan hämta en annan som Sabina har haft.
 
 
Idag åkte jag och hämtade mickis och bella sedan så åkte vi till Bollnäs för att handla och på vägen så fick vi nita för grannens ko som är på rymmen 😳
 
Vi köpte bland annat färg och nät till verandan!
 
 
 
Och solcellslampor som vi satte på framsidan!
 
 
 
Sen så har vi hunnit med att skrapa bort all lös färg på verandan så imorgon ska jag förhoppningsvis hinna med att spola av det innan jobbet så vi kan måla på torsdag 😊
 
 

Vi har inte varit hemma så mycket

*innehåller annonslänk till skruvat*


Igår så skulle jag få tillbaka min bil efter jobbet men dom hann inte bli klara så det blev en 5km runda med Sasha i Furudal och så bjöd Mickis på potatis, köttbullar och jag gjorde brunsås! Efter det så hoppade jag i duschen och sedan så klippte Bella mitt hår (Hon är utbildad frisör).


Kolla vad fint det blev! 😂

Idag skulle jag ha jobbat på äldreboende men blev omplacerad till hemtjänsten innan jag ens klivit innanför dörren.. men det gjorde inte så mycket för jag börjar hitta nu..
Efter jobbet så passade jag på att gå en långrunda i det varma vädret i väntan på bilen och så fick Sasha bada lite med så hon skulle orka med att gå i värmen.

Bilen är välsvetsad och fin nu men avgasröret ligger på lite så det låter när man bromsar men det verkar som det blir bättre ju mer jag kör så nu är det bara en packning som ska dit sen ska jag ombesiktiga 👍

Imorgon är det jobb igen och sedan så är jag äntligen ledig i två dagar så jag hoppas jag får lite gjort utomhus 🙂

Bildelar till bra priser hittar du 


Rörstrand kryddhylla från 1900 talet!

*innehåller annons för Åhléns*


Eftersom jag har jobbat tre kvällar i rad mellan 14.30 och 22.30 så har det inte blivit så mycket bloggat då jag prioriterat att gå en lång promenad och annat på förmiddagarna. 
När man väl är hemma efter att ha hämtat hundarna så är klockan närmare 24 och det är sängen som gäller!

Men här kommer iallafall mitt porslin ifrån 1900 talet som är tillverkat av Rörstrand!
Nu får ju kryddhyllan sitta där den sitter eftersom den passar in i köket som vi gjort lite gammeldags 😉


I lördags så sprang jag på dessa godbitar när jag gick min runda med Sasha och dom fixade jag iordning igår hemma hos mickis innan jobbet så jag kunde göra en varm macka att ha med mig till jobbet 🤪
(Fin spindel va?)


Idag har jag varit ledig och har hunnit svara på lite enkäter och även kunnat ta ut lite och sedan så åkte jag till Mickis för att Carls skulle fixa med min bil men det blev inte som planerat.
Men jag har diskat och mickis har bjudit på mat.

När jag kom hem klippte jag gräsmattan inne på trädgårdssidan sen ville inte gräsklipparen starta för att fortsätta på framsidan som vanligt så den får väl vila upp sig till imorgon..


Jag hämtade även ut mina nya rosa mörkläggningsgardiner och hängde upp dom lite provisoriskt med en för lång gardinstång i tvättstugan/gästrummet, men det kommer bli bra tror jag när jag kapat dom lite på längden och hittat en annan stång..
Eller vad tror ni?








RSS 2.0