Kung på bilbesiktning!

*Innehåller annons för Interflora*
 
Idag har jag och Sabina varit och besiktigat Nathalie gamle Tor som var dömd till skrot då INGEN trode att han skulle gå igenom besiktningen!
Jag tog på mig att köra Tor dit och Nathalie frågade om det inte skulle bli pinsamt men nej då jag ser det som en utmaning och ett ypperligt tillfälle att få fjanta sig lite 😉.
 
Vi skulle även till banken efteråt för att fixa en felaktig swishbetalning till min avlidne sambos konto så jag hade med mig bouppteckningen som jag lite strategiskt lämnade på instrumentbrädan..
 
Bilen som då gnisslar och tjuter och låter allmänt "jag kommer tappa alla mina fyra hjul i nästa kurva" gick då smärtfritt igenom besiktningen förutom att Airbag lampan lös och det beror på att Airbagen i förarstolen löste ut förra vintern då Nathalie körde på en iskoka så vi behöver få den släckt..
Jag frågade om vi måste byta ut Airbagen men han bah.. ja vill ni ha den så kan ni göra det men bara ni får lampan släckt..
 
Efter det så gick vi då till banken och så var vi till Claes ohlsson och köpte barnlås till våra köksskåp så inte Molly kan göra inbrott i dom!
 
Sen så beställde jag och Sabina mat från Bellas och efter det tog vi Molly till kloklipparen men hon var inte där idag så det får bli ett nytt försök på måndag.
 
Sen bar det av till Kjula för att hämta Jack och en arbetskamrat på jobbet och sen åkte vi och handlade.
Och sedan så blev det lite bollkastning med Sasha.
 
 
Glöm inte bort att det är alla hjärtans dag på söndag!
Och då får du hela 12% rabatt hos Interflora med Koden: adtinfluencers12
koden gäller mellan 3-10/2/2020
Klicka på bannern👇 
 
 

Ronald McDonalds hus

*Innehåller annons för Tryggkredit*
 
Idag har jag pratat med vår kontakt i Uppsala och vi kommer alltså bo på Ronald McDonalds hus när vi är i Uppsala.
Och det fungerar så att vi har ett eget rum men toalett och dusch och så ett gemensamt kök med resten av familjerna som är där för tillfället så det blir lite mer "hemma miljö".
 
Sen så blev det en långprommis med Sasha idag med men efter det var jag helt slut igen eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Men nu är jag såklart pigg igen när man ska sova.. Typisk!
 
 
Huvudstödet Pelle och febrig jag 😊
 
 
 
 

Magnetröngen

*Innehåller annonslänk till Granngården*
 
 
Igår så var jag med Sabina till Radiologiska kliniken och gjorde en magnetröntgen av hennes huvud och det gick jättebra! Den 26 februari ska vi till Uppsala och stanna där i nästan 1½ vecka för olika undersökningar.
 
Efter undersökningen gick vi ner på stan och uträttade lite ärenden som tex. att gå till banken för att ta bort Dennis swish från hans konto.. Sabina har tagit över hans telefon som bara var en månad gammal när han dog och bankid hade föräldrarna tagit bort men inte swish av någon anledning men nu är det gjort! För övrigt ska det bli skönt när man slipper bli påmind hela tiden men det lär väl dröja..
 
Sen så blev det ett besök på donken innan vi gick hem och så tog vi med hundarna till hundrastgården så dom fick busa lite.
 
Vid 15 åkte vi och hämtade Jack på jobbet och så åkte vi och köpte en 15kg säck med kattmat på Granngården så nu lär jag inte behöva köpa det på ett tag.. haha.
Sen så hämtade vi Jasmine på jobbet och åkte och handlade lite!
 
Vi kunde bara konstatera att man får sjukt mycket gjort när man går upp tidigt!
 
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt eftersom jag varit sjuk sedan i fredags och var helt sopslut igå kväll! Men jag har iallafall varit iväg med Nathalie och kollat på en lägenhet åt henne och Alex.

Sjukt

*Innehåller annons för Snabbfinans*
 
Idag har det ju varit superhärligt väder så jag tvingade mig ut på en långprommis med Sasha trots att jag hade feber, ont i halsen och var lite snuvig men när jag kom hem så var jag tvärslut och skulle väl helst gått och lagt mig men det gjorde jag inte!
 
Imorgon är planen att vara frisk då jag typ aldrig blir sjuk! haha
 
 
Sedan så ska jag göra så här åt Pelle på väggen men hade tänkt göra en fortsättning så han kan springa uppe vid taket! 
Så det kommer bli en tur till Ikea snart 😊
 
 

Det händer grejer!

*Innehåller annons för Leta lån*
 
Idag har jag varit på en anställningsintervju så nu ska jag vänta på vart dom tänker placera mig någonstans och jag hoppas ju på lite tur här om man säger så 😉.
 
Sen så fick jag ett samtal ifrån Uppsala att dom kommer ta emot Sabina för en utredning och göra en handlingsplan för hur hon ska klara av sin skolgång i den takt hon klarar efter ridolyckan.
Men dom inblandade är redan nu riktigt tillmötesgående och väldigt måna över hur hon mår så det känns bra för då slipper hon en massa onödig stress.
 
Jag och Sabina har även varit hos tandläkaren idag och hon överlevde två sprutor i munnen, borrning och lagning.. Men det var säkert för att hon har två riktigt duktiga tandläkare som är lugna och trevliga och så en mamma som inte kan vara riktigt seriös så att alla skrattar 😉.
 
Till kvällsmat åt vi hemkörd kycklingrulle ifrån Bella som är bäst i stan här enligt oss och egentligen på gångavstånd men ska man ha hemkört så ska man eller hur?
 
Efter det så blev det bollkastning i parken med Sasha och Molly fick vara kopplad den här gången eftersom hon rymde sist och nu sover dom och snarkar båda två 😊.
 
 
 

Smartson söker testpiloter!

 
 

Smartson söker 150st. testpiloter som vill testa SnappCar appen!

 
 

SnappCar är appen där du kan hyra andra privatpersoners bilar!

Som utvald får du 270 kr i rabattkod och vi vill att du utvärderar hela upplevelsen i dina egna sociala medier.

 

 

Ansök senast 29 januari !

 

 

 


Få 150kr gratis!

 
Idag har det ju varit sol så Pelle har solat bland alla viktiga papper 😉
 
 
Sen så kom mitt Rocker kort som jag redan har fått 100kr gratis på genom att ladda hem appen!
Läs här om hur du gör för att få 100kr gratis.
 
Och du har väl inte missat dina 50kr gratis hos P.F.C som jag skrev om här?
 
 
Sen så kunde jag ta ut 59kr ifrån Nordicpanel idag med!
Vill du också tjäna extrapengar och få presentkort så hittar du min lista över olika paneler här!
 
 
Och idag blev det ingen långpromenad med Sasha för Sabina har varit här på eftermiddagen och vi har blonderat våra hår och sedan så åkte vi hämtade Jack på jobbet och när vi kom hem åt vi tacos och efter det så blev det en halvtimmes bollkastning i rastgården!
Efter en dusch så somnade hon så här gott 💓

Bebis

*Innehåller annons för Granngården*
 
 
Det här är jag när jag var bebis 😉
 
Idag så har jag städat och är faktiskt riktigt nöjd över att jag höll mig till planen!
Jag har sedan ett år tillbaka haft väldigt svårt att ta tag i saker men nu har jag bestämt mig för att måndagar är städdag och det har jag faktiskt fixat nu i två veckor!
 
Sabina har börjat praktik på ett dagis med småbarn förra veckan så hon är ju naturligtvis jätteförkyld nu så hon fick vara hemma idag men vi har iaf varit iväg och handlat och sen hämtade vi Jack vid hans praktik som ligger ganska långt utanför stan.
 
Sen så blev det tacos och bollkastning med Sasha på hundrastgården och idag så hittade Molly äntligen en rymnings väg så hon smet ut men jag fick tag i henne direkt som tur var!
Hon har gått utefter det där staketet i ett halvårs tid och försökt hitta rymnings vägar och idag så vände hon sig om och så såg hon att man kunde springa ut under en grind och började springa och så vips var hon ute.. haha
Hon är så muppig då det finns gott om plats att springa innanför men hon var likadan hemma i trädgården vid huset för där rymde hon ut mot vägarna
 som gick runt om men vi satte upp staket med hönsnät så då höll hon sig innanför. Men mot skogen så gick det bra att ha bara fårnät för ditåt var det inte lika spännande att springa tydligen 😊
 
 

Ridolyckan

 
Både igår och idag blev det riktigt långa långpromenader med Sasha som vanligt sen har det väl inte hänt så mycket under helgen mer än att jag varit iväg och handlat med Nathalie.
Och idag blev det ju kyligt igen så man blir ju inte riktigt klok på vädret eller hur?
 
På torsdag ska jag faktiskt iväg på en anställningsintervju och jag hoppas verkligen jag får det jobbet för det skulle passa mig perfekt just nu 🙂
 
Sabina har även fått en tid till magnetröntgen av hjärnan då hon har känningar ifrån ridolyckan fortfarande och för att läkaren här i stan tyckte det var lite märkligt att det inte blivit någon uppföljning efteråt ifrån Falun.
 
Läs om ridolyckan här!
 

Få 100kr gratis!

 
Just nu kan du ladda hem en app som heter Rocker och när du loggat in i appen med ditt bankid så kan du skicka efter Rockerkortet och då får du direkt 100kr insatt på kortet!
 
 
I appen kan du ta lån genom Bynk som står bakom appen men det är inget jag rekommenderar.
Du hittar även olika erbjudanden som tex. en biobiljett för 98kr som du ju kan lösa in för dina 100kr om du vill.
 
 

Barfota i foppatofflor

*Innehåller annons för CityGross matkasse*
 
Både igår och idag så har det ju varit riktigt skönt väder eller hur?
Synd bara att det ska blåsa så dant!
Igår kväll fick jag skynda mig ut då Molly var dålig i magen men frös inte ens barfota i foppatofflorna haha.
 
 
Hon mår bättre idag iallafall 😊
 
 
Pelle har fått flera stycken sköna korgar att ligga i både högt och lågt på olika platser i lägenheten men det är väl klart att en kartong blir första valet om en sådan dyker upp..
 
Nu väntar jag på att Nathalie ska komma och plocka upp mig så vi kan åka och handla 😊
 
 

Slut som artist

*Innehåller annons för Granngården*
 
Idag hade jag en sådan där trött dag igen då jag lika gärna skulle ha kunnat sova bort hela dagen om jag inte hade haft hundarna!
Jag hade bestämt mig redan igår att jag skulle städa idag så det fick jag faktiskt gjort till slut även om det gick segt.
Sen så fick jag värderingen på huset med och det såg ganska bra ut om det verkligen hade varit så att det hade gått att sälja huset för den summan och att jag sedan hade fått minska mina lån med dom pengarna men nu ska ju hälften gå till dödsboet... Får man lust att kämpa? Svar nej.
 
På kvällen gick jag till hundrastgården med hundarna och kastade boll åt Sasha så hon fick springa ordentligt eftersom det inte blev någon långrunda idag.
 
 

Tjäna extrapengar!

 
Idag kunde jag ta ut 50kr ifrån Mobrog panelen igen..
 
 
Och även 78kr från Tyckomtv panelen..
 
Vill du också tjäna extrapengar genom att svara på korta undersökningar via olika paneler så hittar du en lista över paneler här!

Lite kaos och lite bilder!

Idag har det varit sol och man blir ju lite piggare och gladare direkt eller hur?
Det blev ju såklart en långrunda med Sasha som är inne i en period där hon är jätteduktig hela tiden eller så har det släppt och hon börjar fatta galoppen?
Vi får se.. hon är ju tik och lite känslig av sig så det kommer nog svackor och idag trodde jag det skulle komma en då hon lyckades hon fastna i Mollys koppel med svanstumpen så det blev kaos på morgonrundan när vi stod och pratade med grannar och hundar.
Men hon verkade som tur var ha glömt det när det var dax för långpromenaden..
 
 
Sasha tittar ut 💓
 
 
Jag lyckades få med alla tre på bild 😊
 
 
Man blir gladare men det syns inte? 😐
 
 
Min yngsta som snart fyller 18 hur fin är hon inte?
 
 
TradeDoubler. Tjäna pengar på din webbplats. Klicka här!

När man möter ett spöke

*Innehåller annons för Pluskan*
 
Nu har jag suttit här i 5 minuter och försökt att ladda upp en bild.. men nej.. internet vill inte riktigt vara med i matchen ikväll så gav upp..
 
Tänkte skriva om en grej som hände igår..
 
Jag och Sasha var i början på vår promenad och gick bakom en kille och det var halt och Sasha hade lite bråttom så jag säger "stanna" och då vänder sig killen om och ler och jag konstaterade att det var en "Dennistyp".
(Både jag och dom runt omkring mig ser killar som påminner om Dennis hela tiden så vi har konstaterat att han förmodligen såg ut som en viss typ av kille, och ganska vanlig kanske?).
 
Sen ska vi passera honom och han säger hej och jag hinner tänka "fyfan vad läskigt lik Dennis" Han frågar om han får hälsa på Sasha eftersom hon tittade massor på honom och jag sa jaa.. lite tveksamt och han sätter sig på huk och Sasha skuttar glatt fram till honom och studsar runt så han kan klia henne på rumpan ungefär som att hon kände igen honom..
Jag står vid det här laget och ser nog ganska dum ut då jag hade 1000 tankar som hade krig med varandra i mitt huvud då killen var sjukt lik Dennis men kanske lite äldre och han gjorde även samma miner när han pratade och skrattade åt att Sasha gav honom rumpan..
Sen säger han "Vad fin jag älskar djur" reser sig upp och säger hejdå och traskar vidare..
 
Nu är det så här att första gången jag träffade Dennis så gick jag inskolning med honom på jobbet och en av dom första grejerna han sa till mig den kvällen var just "jag älskar djur" och jag kommer ihåg att jag då fick samma känsla som igår, att det där lät bara konstigt..
 
Dennis sa det i ett sammanhang där han såg olika djur i människor och den här killen borde kanske ha sagt att han älskar hundar istället?
 
Jag går vidare och vågar vända mig om efter ca. 30 meter men då syns han inte till längre och Sasha var superlugn hela promenaden ungefär som att hon funderade på något..
 
 

Lite smarta lösningar!

*Innehåller annonslänk ifrån Horze*
 
 
Sasha fick skav av sitt täcke.. dels i armhålorna och sen låg det emot och skavde på bogarna så jag testade att göra en "sadelgjordstunnel" som man har när hästar får skav..
   Jag tog ett annat hästtillbehör, nämligen ett grimludd och det fungerar perfekt för det gör remmen mellan frambenen smalare och även så att täcket står ut lite ifrån kroppen med så då skaver det inte på bogarna heller!
Kom bara ihåg att sätta kardborrknäppningen ifrån hunden annars skaver ju den istället!
 
Grimludd från 24kr hittar du Här!

I sammarbete med Buzzador!

 
Buzzador söker 400 personer som vill ta och utvärdera Tchibo Dish Buddy!
 
Med denna 3-i-1-diskborste i silikon blir diskandet lekande lätt!
 
Anmäl senast 14/1
 
 
 
Buzzador söker 300 par som vill testa och utvärdera kosttillskottet Lust och Energi från RFSU!
 
Du får testa två burkar Lust & Energi − en för kvinnor och en för
män. 
 
Anmäl senast 14/1
 
 
 
 
 

Benskydd till hund

*Innehåller anonnslänk från Petster*
 
 
 
Nu har jag beställt dessa benskydd till Sasha då hon bröt en av sina sporrar här under bus i höstas och det har resulterat i att vi inte vågat kasta så mycket boll med henne då hon är väldigt explosiv och leken blir lite på liv och död och då känner hon inte att det gör ont.
Benskydden hittar ni Här!
 
Som finns i 3 stl. och är även lämpade till hundar som har olika ledproblem som ledinflamation eller andra skador.
 
Det ska bli spännande att prova dessa och utvärdera då jag inte ens visste att det fanns till hundar 😊
 
 
 

Smartson söker testpiloter-hudcreme!

 
Smartson söker 200 testpiloter som vill testa CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser!
 
CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser är anpassad för torr och ojämn hud!
 
 
Ansök senast 21 januari!

Incestfamiljen

*Innehåller annons för Vetzoo*
 
 
Den här katten alltså haha..
Han är ju där jag är om dagarna och går jag på toaletten så är han givetvis med och idag så hoppade han ner i toaletten för att kolla vart vattnet tog vägen sedan så hoppade han ner mellan tvättmaskinen och väggen, vilket var tur att han gjorde när jag var hemma för han kom inte ut igen utan jag fick flytta på tvättmaskinen.
Sen så kröp han in under skurhinken och lyckades fastna så den vandrade omkring på golvet och bara svansen syndes! 🤣
Sen ikväll när grannarna började borra i väggen och spika och ha sig klockan 23 så klättrade han upp på tvn för att se bättre men där gick gränsen kände jag haha.
 
Sen så var det ju varmt idag igen så dagens långpromenad med Sasha gick superbra utan stress fast hon var tvungen att titta väldigt noga på en gubbe som vi gick förbi och innan vi passerade så tänkte jag "undrar vilket boende han har försvunnit ifrån" han hade liksom sjukhuskläder och ingen ytterjacka och sedan en påse med prylar.. en uteliggare kanske?
Jag försökte prata med honom men Sasha ville fram och hälsa och gubben såg väldigt obekväm ut över henne så jag fick traska vidare.
 
Sen imorse på hundpromenaden fick jag höra av en annan hundägare att en viss familj kallas "incestfamiljen" här i området haha pinsamt...
 

Bylundin-abstrakt konst

*Innehåller annons för Firstvet*
 
 
 
Idag kom Mickan med min tavla som jag hade vunnit!
Fotona är tagna med blixt i ett mörkt rum så dom kanske inte är riktigt rättvisa!
Nu ska jag bara fundera ut på vilket håll jag ska hänga upp den?
Är ni nyfikna på Mickans alster så kika på bylundin på Facebook och instagram!
 
 
Lilla Pelle hjälpte till med disken idag 😉
 
 
Och Sasha hetsade upp sig över grannens gapiga chihuahua som dom bara måååååste rasta på gräsmattan utanför oss för att dom vet att våra hundar skäller då.. (Dennis ex som äger den).
Men jag förstår ju om man är för lat och inte orkar gå längre än runt huset...
Sen är det ju lite trist att hon känner att hon måste fitta upp livet för mig efter Dennis bortgång + att mina hundar inte hade brytt sig alls om hennes och kompisens hund om dom bara hade fått hälsa på varandra.
 
 

Äntligen!

*Innehåller annons från Vetzoo*
 
Idag kunde jag äntligen ta ut Sasha på en riktigt lång promenad upp i Vilstaskogen!
Det firas ju fortfarande nyår här tydligen så hon har varit rädd och stressad och då går det inte att promenera med ett dynamitpaket som bara vill springa ifrån alltihopa så hon har fått ta det lugnt.
 
Hon var ganska länge på helspänn och tröck på i steget allt vad hon kunde men hon lyssnade bra trots allt och när vi kom upp en bit i skogen så slappnade hon äntligen av och var sitt gamla jag igen 🙂
 
Det blev nästan en mil idag och solen sken så man blir lite gladare med!
Dessutom så var hon superduktig när vi kom tillbaka till stan och hon skulle passera övergångsställen, hon gjorde det fint i fot utan att försöka kasta sig över till andra sidan.. detta är något som jag jobbar massor med men som bilister inte direkt har hjälpt till med då många har så jävla bråttom så dom måste fortsätta rulla eller åka över precis bakom röven på oss.
 
Jag har varit lite orolig att nyår skulle stressa upp henne så jag skulle få göra om det senaste årets jobb men det verkar inte så som tur är 🙂
 
 
bild från i höstas.

Smidigt att beställa medicin på nätet!

*Innehåller annonslänk för Apoteket*
 
 
Jag fick ett infall på nyårsnatten och testade att beställa hem mina "sovtabletter" på Apoteket och dom kom redan idag och det bästa var att jag fick dom som var utskrivna och inget "billigare" ersättningsmärke.. behöver jag säga att dessa kostade precis lika mycket som ersättningsmedicinen gjorde med högkostnadskort?
Ersättningsmedicinen var dessutom svårare att somna på och jag blev segare dagen efter på dom.
 
 
Sen så kunde jag även ta ut 99kr till Paypal från Kundpanel.se idag!
Vill du också tjäna extrapengar genom att delta i korta undersökningar hos olika paneler så hittar du en lista här!

Förbjud fyrverkerier helt och hållet istället!

Hej hopp du var det ett par dagar sedan jag bloggade igen men vi har firat nyårsafton och då blev det hemkörd kycklingrulle från pizzera och sedan lite vin, tilltugg och Bingolotto (Jag vann 100kr och Sabina och Jack ingenting). Vid klockan 23 så åkte dom ner på stan för att titta på fyrverkerier och jag satt under skrivbordet med en rädd Sasha och spelade på högsta volymen på spotify på datorn..
Klagar grannarna så kan jag säga att jag bryr mig inte ett skit!
En gång under kvällen så ställde sig även ett par med utländsk härkomst (fast det får man ju inte skriva för då blir det ett jävla liv) med sina två små barn i typ 4-5 årsåldern och började skjuta raketer utanför fönstret flera timmar innan det var tillåtet här i stan så jag öppnade fönstret och skrek "jag har ringt polisen så att ni vet!!" Hahaha den nya lagen kom till nytta och dom nästan tog ungarna och sprang ifrån gården 😆
 
På onsdagen så fick jag Sasha ordentligt rastad på morgonen och sedan dom andra två rastningarna så var det mörkt och folk fattar inte att nyår är över så igår kissade hon två gånger mellan 16 och 22.
Sedan kunde jag rasta henne ordentligt runt 9 imorse och sen samma visa vid 16.. livrädd kissade en gång sen var det kört men idag vid 21.30 så var det äntligen helt lugnt ute så då vågade hon gå sin vanliga runda men när vi skulle ut så gömde hon sig under skrivbordet och jag fick dra ut henne i trappen..
Molly bryr sig inte ett skit!
 
 
Jag har även hunnit med att få ut ytterligare 50kr från Mobrog panelen även om jag har slarvat lite under helgerna med att göra enkäterna.
Vill du också tjäna extrapengar hittar du en lista över paneler här!
 
Ja just ja sen så blev jag kallad på en intervju som personlig assistent på tisdag men jag vet inte om jag ska ta det då det bara är en timtjänst och förmodligen inte blir så många pass utan dom vill säkert bara låsa upp mig inför sommaren.
Dessutom så är det 6mil tor. och jag har ju ingen egen bil...



RSS 2.0