rörstrand från 1900 talet

*innehåller annonslänk från cervera*


Idag har jag jobbat ett pass i hemtjänsten igen och har för första gången haft ett cykelpass så det kändes ju lite annorlunda, men på eftermiddagen blev jag med bil igen eftersom jag hade en handling 😉

Jag blev kvar en stund hos Mickis som vanligt när jag skulle hämta hundarna så jag kunde ladda upp mobilen bla.

När jag kom hem så gick jag en runda i regnet med Sasha för Molly sprang och gömde sig... sen så har jag upptäckt att jag har rörstrandporslin tillverkat på 1900 talet i köket mitt framför näsan!
Man kan ju undra varför jag inte upptäckt det förr då jag diskat dom tidigare 😂
Vad det är får ni veta imorgon när jag satt upp dom igen 😜 

Massor med fint ifrån 


hälften kvar..

*innehåller annons för vetzoo*


Idag har jag varit ledig och passade på att ta en ordentlig sovmorgon till kl. 10!
När jag varit ut med hundarna och gjort mig iordning så åkte jag in till furudal och hämtade mickis på jobbet sen så har jag betalat hälften av elen idag så nu är det "bara" ca. 13000 kvar..

Jag passade även på att duscha och så bjöd dom på grillat rådjur innan jag åkte hem 🙂

Här hemma har jag hunnit med att måla klart fönstret.. eller nästan ska man kanske säga för Pelle hoppade upp och tog en promenad i den nymålade färgen så det får bli en omgång till på fönsterbläcket imorgon igen 🤦‍♀️
Sen så har jag skurat fläkten och alla köksluckorna idag med och även hunnit med att svara på lite enkäter så jag kunde ta ut 50kr ifrån 

Nu har jag precis varit ute och kastat boll med Sasha som ligger helt utslagen på golvet 😂




jag har polisanmält min granne!

*innehåller annonslänk till hallon*


Igår jobbade jag till kl. 16 den åkte jag till Mora och handlade en massa.. det var en efterlängtad lön kan jag lova då jag blev utan i juni!

När jag kom hem på kvällen så hann jag med att måla det stora fönstret i tvättstugan en omgång och jag har målat en omgång idag med så nu är det förhoppningsvis bara en strykning kvar!

Idag har jag varit hos Mickis och passat på att tvätta två tvättar så nu är tvättkorgen tom och så har jag ringt lite samtal.. bla. Så polisanmälde jag dom som hoppade på mig med anklagelser i söndags och så har jag ringt mina fd. Svärföräldrar om Dennis deklaration så nu vet som att jag har flyttat tillbaka med.
Det känns även skönt att ha ringt det där samtalet då ja gruvat mig för det i några veckor..

Sen så blev det en 4,6km runda med Sasha i regnet med innan jag åkte hem igen.

Nu sitter jag med tända ljus och äter naturgodis och tar ett glas vin 🙂

Sen så berättade Sabina som bara är 18 år men redan har jobb att hon kunnat ta ett mobilabonnemang hos 
hallon men hos alla andra leverantörer har hon fått nobben!
Det blev iaf en iPhone 11 pro max och det kostar bara ca. 700kr/månad med fria samtal/sms och 50gb surf som sparas om man inte hör av med den 👍

ena hallen är så gott som klar

*innehåller annons för Beijer bygg*



Idag har jag som sagt blivit anklagad för att ha gjort inbrott (se tidigare inlägg) och så har jag gått en runda runt Göringen med min "pitbull" och sedan så åkte jag till Mickis för att ladda telefonen och betala in mina räkningar.


När jag kom hem så ställde jag ut min nymålade pall i hallen och bättrade på lite vit färg på ställen där det blivit avskavt under flyttar och annat.


Pallen blev pricken över i precis som det var tänkt tycker jag 😉


Snygg koppelhängare eller hur?

Som ni ser så har jag taket kvar att fixa, men det har brunnit här i hallen så det kommer krävas ett nytt tak av något slag för det gick inte att få bort allt sot när vi försökte rengöra det för några år sedan.




blivit anklagad för inbrott...

*Innehåller annons för chilimobil*

Vilken jävla dag det har varit idag! Jag är så jävla förbannad ska ni veta!
På förmiddagen när jag gick ut med hundarna så står min närmsta granne och pratar med någon så jag hälsar och Sasha tror som vanligt att alla vill hälsa på henne så jag fick dra lite i henne och säger *nej dom vill inte hälsa på dig* och går vidare..
Sen hör jag grannen säga usch jag hatar sådana där pitbulls jag tycker dom är läskiga.. och visst hon kan väl få tro att Sasha är en pitbull för det är ju bara okunnighet.

På vägen tillbaka så frågar hon om jag flyttat tillbaka igen och nu är dom tre som står där.. Jag svarar ja det har jag och sen så frågar hon om jag vet något om inbrottsförsöket på hennes lada och jag säger såklart nej, borde jag veta något om det menar du?
Då vräker kärringen ur sig att ja det borde du för det är säkert du som gjorde det! Och jag bah *Vad fan står du och säger?*
Och jag får som svar att det är ju lite konstigt att nu  är du har flyttat tillbaka så börjar inbrotten igen!
Jag kan säga att jag sa och kallade dom både det ena och det andra och det kommer bli en polisanmälan från min sida.

Sen så är det lite komiskt att så länge Dennis levde så var som så trevliga så och dom tyckte det var så mysigt att ha hästhagen utanför osv. Och nu när jag är själv då jävlar vågar dom fega asen gå på mig!

Vi har ju haft en husrannsakan hos oss våren 2018 för att grannar snackat skit och fått polisen att tro att det var Dennis som gjorde inbrott och nu är han borta så nu är det tydligen lilla jag som springer omkring på nätterna och gör inbrott.. undrar om jag lastar allt stöldgods i min lilla peugeot 206? 🤔 och hur orkar jag jobba heltid och vara vaken hela nätterna och göra inbrott och vart säljer jag mitt stöldgods? Ja frågorna är många...nu är det väl bara en tidsfråga innan polisen knackar på här igen 🤦🏻‍♀️



sandnäsudden!

*innehåller annons för daypay*



Idag hade jag planer på att putsa fönster men så började det regna så jag beslöt mig för att åka in till Furudal och duscha och tvätta istället!

Vi tog en tur ut till sandnäsudden eftersom vädret var fint.. vackert eller hur?


Jag och hundarna var inte hemma fören klockan 20 så då var det bara att ge dom mat och gå en runda och så målade jag pallen som ska stå i hallen en sista gång och hängde tvätten sen så blev det bollkastning i trädgården eftersom Sasha tjatade 😉

Imorgon så hoppas jag få lite vettigt gjort!



Jag kommer aldrig få ett svar..

*innehåller annons för brixo*


Den här veckan har jag bara fått jobba i hemtjänsten och jag börjar komma in i det nu med all skyddsutrustning och allt vad det innebär.. 
Att åka runt med bil och jobba är vackert kan jag lova och det verkar många turister med tycka för idag har det nog varit mer folk i Orsa än i Eskilstuna under rusning 😡
Man bah typ *åk hem?*
Jag har haft en handling nu tre dagar i rad och jag känner mig absolut inte bekväm med att trängas med folk i affären.. Orsa har ingen smitta i äldrevården men nu är det så mycket turister som anser att Corona tagit semester och struntar i avstånd osv.. så man blir som sagt lite obekväm.

Sen så har jag fått möta upp en ambulans hos en brukare och naturligtvis så är det en av killarna som var med när Dennis dog och det kändes som han kände igen mig.
Jag höll väl masken någorlunda men det kändes som jag skulle få en hjärnblödning när jag stod där och skulle förklara sen när dom åkt så fick jag lov att sitta en stund i bilen och försöka samla mig och på vägen till nästa besök fick jag kämpa mot tårarna då all ångest och minnen sköljde över mig..
Ibland har man bara lust att skrika och fråga varför och gärna fått ett svar!

Jag kommer aldrig få ett svar..


Ikväll har jag tänt en massa ljus för att få lite värme och det fungerar ganska bra men jag börjar bli lite less på att inte ha el faktiskt för tanken var ju att det skulle fungera eftersom det är varmt och sommar men så blev det ju inte..



besiktigat bilen!

*innehåller annonslänk till Ica bilförsäkring*



Igår skrev jag ett långt inlägg som försvann så då gav jag upp!
Men idag har jag iallafall varit med Mickis och hennes kompis Bella till Edsbyn och besiktigat min lilla peugeot! Och den fick några 2or precis som väntat men inget kostsamt som tur är, utan Carl och hans kompis behöver sätta dit två skruvar istället för ståltråd på avgasröret och så ska balken på vänster sida svetsas sen är den klar 👍
Bilen har som sagt stått i nästan två år så innan vi åkte så dammsög/tvättade jag den invändigt och Carl tvättade utvändigt. Sen när vi skulle dra så vägrade den starta efter att vi tankat den så Mickis och Bella fick lite motion 😂
När den vilat i en kvart och starthjälpen rullade in på parkeringen så startade den snällt... Sen så har den gått som en klocka..


På vägen hem ifrån Edsbyn så åkte vi upp i skogen där jag sett en mysko bil och den stod kvar och verkade väldigt dumpad.. vem anstränger sig ens och dumpar en bil mitt ute i ingenstans på det viset?

Sedan så har Mickis bjudit på en god köttgryta eftersom hon tycker att jag äter för dåligt 🤪
Och så passade jag på att duscha innan jag åkte hem till hundarna!
Promenaden idag blev en runda runt Dalfors med båda två och Molly blev jätterädd för en robotgräsklippare 😂

Sen så har jag ställt på bilen och den så Mickis grannar slipper oroa sig.. dom kommer nämligen och skäller ut Carl när hans bilar inte är iordning och dom har kollat noga på dom bilar jag åkt i.. Lite nyfikna i en strut ^^
Det är lite så man hoppas att dom kommer och säger något till mig någon dag för då kommer jag tala om för dom att dom ska sköta sig själva och skita i andra 😂




möbelfix!




Nu är jag äntligen klar med sminkbordet och pallen som var full av gammalt smink och ögonfranslim... fråga inte hur i helskotta något kan bli så skitigt 😂




Efter rengöring så såg dom ut så här 🙂



Så här blev det färdiga resultatet och färgen på pallen är hur den ser ut i verkligheten då den andra bilden blev lite mörk.. 


Färgen fick jag fram genom att ta med mig en bit av den här tapeten ifrån rusta till colorama!


Färgkoden 😉

Nu ska jag försöka sälja den eller så får den stå i något av gästrummen på övervåningen.

chilimobil

*innehåller annons för Chilimobil*


Idag har jag jobbat på en ny avdelning igen och det gick bra! 
Sen så lyckades jag komma in i procapita för att skriva en test SBAR till chefen på hemtjänsten men jag lyckades låsa min inloggning när jag skulle testa det jag trode jag skrev första gången  så nu får det vänta till efter deligeringen på måndag 😂😂😂

Imorgon ska jag vara på kortis igen..

Efter jobbet så duschade jag hos Mickis i väntan på att Carl och Martin skulle komma hem ifrån Biltema med Mickis nya cykel, tanken var att jag skulle följa henne till jobbet med Sasha men Sasha ville hellre springa som en tok efter cykeln så vi får träna någon annan dag så hon fattar att det inte går att springa efter 😂

Nu är jag hemma och har hunnit måla en tredje omgång på sminkbordet så nu hoppas jag det är klart 🙂



en liten uppdate



Jag har jobbat kväll i hemtjänsten onsdag och torsdag så då slutar man 22.30 så det har inte blivit så mycket tid för att blogga.

I onsdags så hann jag med en runda på 4,5km med Sasha innan jobbet och då gick vi förbi dom här korna som är livsfarliga för att dom har bjällor runt halsen 😂 (iaf om man frågar sasha).
Igår så åkte jag ganska tidigt till Mickis för att duscha och äta frukost.

Idag så klev jag upp vid 9.30 och gjorde mig iordning och så åkte jag och hundarna till Mickis för att hjälpa henne lite medans Carl skulle fixa klart min bil men den blev inte klar idag heller...🙄
Men jag har iaf tvättat en 60 tvätt åt mig själv och diskat all deras disk och plockat en massa tillsammans med Mickis hemma hos dom. Sen så har vi färgat deras stolsöverdrag gråa men varken jag eller Mickis vet resultat än då hon åkte till jobbet och jag åkte hem 😉


När jag kom hem så gick jag en runda runt byn med hundarna och så hängde jag ut sängkläderna som jag tvättat i solen. Sen så har jag putsat alla fönster på nedre plan förutom två små på framsidan men dom tar jag imorgon om det är fint väder 🙂


Jag har även tagit ut 50kr från 

Denna panelen är den som jag tar ut mest pengar ifrån så den kan jag verkligen rekommendera!


älg och Corona!

*Innehåller annonslänk för cmore*

Igår morse såg jag ett rådjur och imorse fick vi stanna för en älg som stod på vägen och undrade vad det var frågan om..


Självklart så vände den på klöven och började springa när jag fått fram mobilen 😐

Den såg dock rätt rolig ut när den älgade iväg när den hörde ljudet ifrån svärsonens vrålåk då jag försiktigt gasade iväg.. Sasha hade nog gärna sprungit efter då hon stirrade så ögonen höll på att ploppa ut 😂

Idag har jag jobbat i hemtjänsten då jag blev omplacerad imorse och jag har åkt på dubbelbemanningar med en kille som gjort det mesta jobbet så det blev en soft dag.
Dock så hade jag ingen lunch med mig och vi får inte åka och handla i arbetskläder för att puckade människor tror att hemtjänstpersonalen smittar Corona... till er som tror det så kan jag bara upplysa er om att vi är garanterat renare än vad ni är. Punkt.

Efter jobbet hämtade jag hundarna och idag blev det ingen promenad då det regnade en massa... men Sasha tjatade till sig bollkastning i trädgården istället så hon är nöjd! Molly kunde sträcka sig till att trippa ut i trädgården och kissa sen vågade hon vägra göra något annat 🙂

Sedan så har jag målat en andra gång på sminkbordet och pallen så imorgon ska jag avgöra om det blir en omgång till eller om det får räcka.

För er som tröttnat på regn och rusk så hittar ni två fria veckor med Cmore 

Hunden hoppar studdsmatta!

*Innehåller annonslänk till Interflora*


Idag åkte jag till jobbet utan att veta vart jag skulle vara placerad, så jag åkte och bytte om på det boendet som vi ska vara på när vi är oplacerade men strax efter 7 så var det bara att byta om igen och åka till ett annat boende och där hamnade jag på en avdelning som jag varit på tidigare.
Dagen har varit fruktansvärt seg efter lunchen då jag knappt sovit inatt men förmiddagen gick fort iallafall.
Imorgon ska jag vara på en ny avdelning igen och förhoppningsvis så sover jag bättre inatt!

(Bilden på blommorna tog jag i min trädgård ikväll 🙂)

Efter jobbet så handlade jag lite åt Mickis och när jag kom till Furudal så tog jag ut Sasha på en 4,6km runda efter lite velande..  så idag fick jag ihop 8,2km med det jag gick på jobbet.

Väl hemma så fick hundarna mat och så fick dom busa lite i trädgården.


Sedan så målade jag sminkbordet och pallen som hör till en första omgång 👍
Efter det så lyckades jag lura med Molly på en liten runda ut i byn tillsammans med Sasha såklart.

Köp blommor 

lite bilder ifrån dagen!

*innehåller annons för Tryggkredit*



Idag gick jag upp klockan nio så ja skulle hinna med att få lite gjort här hemma!
Förmiddagen ägnade jag åt trädgården och har bland annat rensat fram alla stenar utanför ingången så nu är det bara stengången kvar som går upp till höger i bilden 🙂


Jag hittade Pelle och Molly tillsammans i sängen och det är första gången sedan vi flyttade 👍
Bäddat har Sasha gjort ni som undrar 😂


Sedan så blev det en lite längre tur med Sasha  på 5,5km runt Göringen.


Dessa stod bredvid det nedlagda järnvägsspåret.. man blir ju lite fundersam över hur det hamnade här?


Göringens gamla stationshus och vi står på den fd. Perrongen 🙂


Det var bra fart i forsen idag och Sasha älskar att dricka vattnet här men det är förmodligen för att det är rent..


Åt andra hållet🙂


Sedan så har jag börjat att fixa sminkbordet som jag ska sälja iväg men bilder på det kommer när jag är klar! Och nu är jag precis hemkommen ifrån Mickis där jag fått för mat och tagit en dusch 😎



Hittat kantareller!

*innehåller annons för gardenstore*

Idag lyckades jag få en rejäl sovmorgon och klev upp 10.30!
Jag gjorde mig iordning och så tog jag ut Sasha på en riktig långrunda på 7,7km och jag lyckades även med konststycket att fota mig själv istället för en utsikt över berg och med vattnet nere i dalen.. Så kan det gå när man har dåligt ljus på mobilen för att spara på batteriet 😂


Jag hittade kantareller!

Väl hemma så började det regna så idag har jag städat golven på ovanvåningen.


Efter att ha varit ut på en runda med hundarna så åkte jag till Mickis för att ladda telefonen och powerbanken.
Hon bjöd på tacos och vi pratade med Nathalie och lille Amadeus som fortfarande är kvar på bb.

Väl hemma så var väl tanken att börja fixa iordning ett sminkbord som jag hade tänkt att sälja iväg men hundarna var så uppspelta så det fick bli lite bollkastning i trädgården istället tills det dök upp en hund på vägen utanför och Molly försvann som en avlöning... så imorgon måste jag fixa staketet som lagt sig utefter vägen eftersom hon tydligen kommit på det nu. (Det är så vildvuxet där så hon har inte upptäckt det tidigare)


Ett glas rosé smakar gott!



lite bilder ifrån dagen

*innehåller annons från Granngården*

Idag vaknade jag 7.30, så himla typiskt när jag verkligen längtade efter en sovmorgon!
 Men det var bara att kliva upp och ta tag i lite viktiga telefonsamtal och så gjorde jag mig iordning samtidigt som jag satt i telefonkö.


Vid 11 så åkte jag och Sasha till Mickis för att ladda telefonen och powerbanken (ganska drygt att behöva slösa bensin och tid för det faktiskt).
Det var marknad i Furudal så vi var ner på den och Carl köpte munkar 😂

När vi kom hem till Mickis igen så bjöd hon på "frukost" sen så åkte jag hem igen .

När jag kom hem så städade jag golven på hela nedervåningen och tanken är väl att ta övervåningen imorgon då det är fett jobbigt för ryggen att sopa golven. Sedan så blev det en skogsrunda med hundarna!


Sen så har jag klippt gräset idag!


Och så har jag rensat ogräs så ännu fler plattor kommit fram!


Molly höll koll vid grinden medans jag rensade ❤


Pelle hör en hund yla på min telefon 😉



Jag såg en björn!

*innehåller annons för matsmart*

Jag har haft en helt crazy dag idag 😂
Först så började dagen med att jag vaknade samma tid som jag brukar åka hemifrån så jag har förmodligen stängt av larmet i sömnen.. Jag slängde på mig kläder, borstade håret och fixade till ögonbrynen lite lätt sen kopplade jag hundarna som var fett förvirrade och undrade vad som stod på.. lastade in dom i bilen och börjar åka mot Furudal!

Halvvägs till Furudal så springer en björn sakta över vägen max 10 meter framför bilen!
Jag tjoar typ "what the fuck jag såg en björn Sasha!" Och sen typ "haha Dennis jag såg en björn nu är du avis där uppe va?".

Jag smälte inte synen av att äntligen fått se en björn i det fria fören bilen dog av soppatorsk 1km innan Furudal.. glömde tydligen att tanka igår.. haha trött?
Men som tur var så kom ju min snälla svärson till undsättning och räddade mig 😉

Sen var det bara att lämna hundarna hos Mickis och fara vidare mot Orsa och nej jag körde inte lagligt🙄
Jag är ändå rätt impad över att jag bara kom 20min för sent till jobbet och Idag var jag på en ny avdelning igen och det gick bra 👍
Nu är jag ledig i tre dagar och det ska bli så himla skönt!


När jag kom hem så gick jag en promenad med hundarna runt Dalfors och solen sken så fint tills vi klev innanför dörren för då kom regnet 😎

Dessutom så har jag blivit mormor idag åt en helt underbart söt liten Amadeus❤
Grattis Nathalie och Alexander!



man är ju inte sysslolös!

*innehåller annons för vetzoo*


Imorse stod det två rådjur utanför sovrumsfönstret och mumsade på mitt höga goda gräs 😉😂
Sasha höll på att spricka av upphetsning när dom travade iväg efter att hon skällt till på dom, sedan så letade hon rådjur på morgonpromenaden men nu verkar hon ha glömt bort dom!

Idag har jag jobbat på samma avdelning som igår och imorgon har jag ingen aning om vart jag hamnar än men det lär visa sig imorgon och dyker det inte upp något så får man gå runt på dom olika avdelningarna på ett av äldreboendena i Orsa så sysslolös kommer jag inte vara iallafall 😎.

Efter jobbet så passade jag på att ta en runda med Sasha på 4,5km och så åt jag och Mickis mat tillsammans. Jag passade även på att ta en dusch innan jag åkte hem!



Nu sitter jag i sängen med Pelle i knät och båda hundarna sover på varsin sida om oss och jag funderar på hur jag ska ta mig härifrån utan att störa Pelle då det är första gången han kommer och sover så här 😐

I helgen blir jag tredagarsledig och det ska bli så himla skönt!
Planen är att få massor gjort här hemma 🙂

en ny avdelning och extrapengar!

Idag har jag jobbat på en ny avdelning igen och det gick bra. Efter jobbet så tog jag ut hundarna på "lilla rundan" som vi kallar den, den är ca. 1,5 km lång och konstigt nog den enda rundan som Molly frivilligt följer med på 😂

Sedan så har jag kastat boll med Sasha och även hoppat lite studdsmatta till hennes stora förtjusning 😊

Sen så var jag inne och pysslade och så kom jag på att det inte regnat på flera timmar så jag beslöt mig för att försöka klippa gräset!
Gräsklipparen gick lydigt igång..smakade på gräset och dog.. sen ville den inte mer så antar att det var för surt ute ändå 🙄
Jag gav upp iallafall och tog ut Sasha på en runda runt i byn istället och nu ligger jag i sängen. Imorgon ska jag vara på samma avdelning som idag!


Igår tog jag ut 52kr ifrån discshoppanelen!

En lista på paneler hittar ni under fliken *tjäna pengar* för jag kom inte på hur jag skulle länka dit i appen men ska klura på det en annan dag 😉


slut som artist!

*innehåller annonslänkar för apoteket & elskling*

I helgen har jag jobbat på hemtjänsten och sedan så har det blivit ganska sent hem ifrån Mickis både lördag och söndag så jag har inte gjort så mycket här hemma med än att försöka komma i säng någorlunda eftersom jag har varit väldigt trött.
Igår kväll tog jag en Lergigan
 så jag fick sova ordentligt eftersom jag var ledig idag så nu är jag utvilad igen 🙂

Idag har det ju regnat men jag har hunnit med att täta ett rör i badrummet och även börjat täta ett fönster och så har jag röjt lite på övervåningen så nu ska det bara sopas och skuras ordentligt där uppe så kan jag börja ställa iordning för gäster där också.


Sen så blev det en promenad med Sasha på 5km bla. Ut till vår fina badplats här i Dalfors 🙂
Vi lyckades faktiskt undvika regnet och fick tom. Lite sol ☀️

Sen kan jag säga så här att min högsta önskan just nu är EL!
För fy f*n Vad kallt vi har det inomhus nu! Inatt fick jag bädda extra med filtar fär att jag och hundarna skulle slippa frysa... dessvärre så tar det minst två löner till innan jag får el igen 🙄
Tanken var ju att det skulle vara sommar och varmt..

Den 9e juli blir jag mormor!

*innehåller annons för Babyland*


Tänk nu är det bara en vecka kvar tills Nathalie får sin lilla Amadeus med planerat kejsarsnitt!
Om en vecka så kan jag alltså titulera mig mormor 😎
(Den vackra bilden har en kompis till Nathalie tagit.)

Idag har jag jobbat min första förmiddag av tre och hamnade på en avdelning för dementa som jag inte varit på innan men det gick bra förutom att jag har varit supertrött då jag inte kunde somna igår.. det blev bara fyra timmars sömn inatt men jag ska försöka somna tidigt ikväll.

Inte blev jag piggare av att nästan få hjärtat i halsgroppen då det stod en älg precis bredvid vägen vid ett tillfälle och så såg jag ytterligare en en stund senare på vägen till jobbet.

När jag hämtade hundarna i Furudal hos mickis så passade jag på att gå en 5km runda med Sasha innan vi åkte hem!
Nu ligger jag i sängen men kan inte sova än för hundarna ska ju ut en sista gång.

Imorgon blir det ett pass i hemtjänsten 🙂



Ledig dag = hemmafix

*innehåller annons för verktygsproffsen*



Idag har jag varit ledig och eftersom det har varit dåligt väder så har jag fått massor gjort inomhus istället!
Jag har torkat ur dom här två skåpen i tvättstugan och vikt in handdukar, gardiner, lakan, dukar mm. I lådorna så nu är allt sådant på plats 🙂
Skåpen är gamla arkivskåp som jag har målat om med samma färger som finns i tapeten.


Jag har en omgång till på fönstret kvar att måla och elementet ska få ny färg och plankan på golvet ska bli list till utrymmet där tvättmaskinen står.


Här har jag målat med samma blå färg som det ena skåpet och som ni ser är det inte riktigt klart här heller.


Mitt emot arkivskåpen har jag ställt en bäddsoffa (som fick en ren klädsel idag) för tanken med det här stora rummet är att det ska gå att kombinera som gästrum.
Som ni ser så ska det tapetseras bakom soffan 😉


Sedan så har jag ställt iordning och torkat klart möblerna i baren och plockat undan en massa som hamnat där under flytten.


Bilderna blev lite mörka men nu står iallafall alla glas som jag har kvar i hyllorna! Sabina och Jack fick en del när jag flyttade..
Lampan ska bytas ut och sen kommer det väl upp lite annat så småningom så kanske det blir så att man sitter här någon gång? Haha


Sen så vart det en runda runt Göringen på 5,5km med Sasha med och hon var superpigg och vi klarade oss undan regnet med 🙂
Efter det så åkte jag till Mickis för att duscha och äta och hon bjöd på lax med potatis och hollandaisås idag 😋
Sen så blev det en liten Pokemon runda med bilen också haha.



köket

*innehåller annonslänkar för Beijer bygg & Solhem inredning*



Idag jobbar jag min tredje kväll och kommer vara på hemtjänsten ikväll igen. Igår var jag på kortis och där har vi bara fyra brukare just nu men det flöt på med jobb ändå och nu vet jag hur det är att behöva jobba med full Corona fundering med.. man känner sig rätt instängd med både munskydd och visir kan jag tala om. Sedan så tar det en väldans tid att behöva byta emellan varje brukare..

Nu har jag precis varit ute med Sasha på en 4,5 km runda och det var ganska bra promenadväder idag men lite tråkigt att det känns som höst ute.

Sen så börjar jag känna mig ganska klar med köket nu men det är lite småfix kvar som jag inte når upp till riktigt och så ska jag måla insidan av fönsterna och sen funderar jag på att lacka om skåpsluckorna till en ljusgrå nyans istället.


Förut så hade vi ett stort indiskt köksbord sån då lackade jag alla möbler och luckor i samma nyans men nu har jag ju bytt köksbord och stolar.


Vad tror ni om ljusgrått?


Luckorna ser ut så här!

Färg hittar du 
här och inredning hittar du 




RSS 2.0