Husförsäljning!

*Innehåller annons för Smartasaker*
 
 
Hej hopp! Idag har jag städat och så har det varit auktion på huset som inte blev sålt vilket inte var helt oväntat.
Nu ska dom väl försöka en gång till antar jag för dom gör tydligen två försök och blir det inte sålt då så blir Dennis lån avskriva som jag har förstått det.
 
På eftermiddagen så lurade jag med Molly på en lite längre runda med Sasha. Molly går ju bara om hon har Sasha som dragplåster men idag så var hon ytterst tveksam till om det verkligen stod rätt till för hon kände inte igen sig och gick och tittade bakåt som om hon försökte minnas vägen ifall vi inte skulle hitta hem igen. 😉
 
 
Jag kunde även plocka ut ytterligare 50 kronor till Paypal ifrån Mobrogpanelen!
Vill du också tjäna extrapengar el. få presentkort så hittar du min lista över paneler här!
  
 

Sabina 18år och 15% hos Odla!

*Innehåller annons för Odla*
 
 
I lördags så firade vi Sabina hemma hos Nathalie eftersom hon fyllt 18 år i veckan!
Vi började med tacos och så fick Sabina en shoppingrunda i present utav Jasmine och Nathalie!
Hon behöver massor med kläder så det var en väldigt bra present och tydligen så ska även hennes pappa komma upp någon helg men vet inte om han kommer köpa kläder som hon önskade sig.. Det kanske är bättre med presentkort eller stå ut med att följa med i affärer? haha
Utav mig har hon fått två krogrundor kan man säga, ögonfransar och nya skor att ha på jobbet.
 
Efter tacosen blev det bowling men Jasmine fick ont i ryggen så hon knappt kunde gå så hon och Wille åkte hem. Bowlingen vann Jack och så kom Alex 2a och Sabina 3a och jag kom näst sist så jag var ju inte sämst iallafall haha.
 
Efter bowlingen så gick jag, Sabina, Jack och Alicia på krogen och Sabina fick äntligen visa leg flera gånger! Det var ju dessutom melodifestivalen här i stan så det var många färgglada människor ute.
Efter krogen så gick vi hem och hämtade hundarna och festade till 04 hemma hos Jack och sedan så gick jag, Alicia och Sabina hem till mig och sov för det blev för trångt hos Jack haha.
(Det var inte ett dugg trångt att sova tre personer och två hundar i en 160 säng heller för den delen)
 
Söndagen var jag slut som artist och jäkligt bakis ska jag erkänna och det var länge sedan men det var det väl värt antar jag ;)
Jack bjöd på lunch från pizza house innan dom drog vidare till Tuna park för lite shopping.
***
 
Dessutom så har jag en present till alla mina trädgårdsintresserade läsare och det är : 15% rabatt på ett helt köp över 500kr
Rabattkod:ODLA15
Villkor: Gäller ej växthus eller trädgårdsmaskiner.
Giltighetstid: 2/3-8/3
Klicka på bannern 👇
 



RSS 2.0