Sneak peak

 *Innehåller annons för Compari*
 
 
Igår tände jag ett ljus för Dennis här hemma 💓
Jag saknar ju honom varje dag men under just sådana här dagar då alla andra tänker lite extra på sina bortgångna nära och kära så känns det lite extra tungt.. Just nu börjar det ju även närma sig den tiden då han faktiskt gick bort och allt känns lite extra mörkt och tråkigt..
 
Sedan så har jag varit hemma ifrån jobbet den här helgen då jag spydde i torsdags natt vilket jag aldrig brukar göra i vanliga fall och idag hostar jag och börjar få ont i halsen.. suck.
Så imorgon så ska jag iväg och ta ett covidtest och anledningen att jag inte har gjort det i helgen är att det helt enkelt inte görs några här i Dalarna på helgerna längre... Lite drygt faktiskt..
 
 
Dagens promenix blev runt Göringen till Sashas stora förtjusning och det var så pass kallt så det låg is på vattenpölarna och det är också väldigt kul om du frågar Sasha 😀
Det har även kommit lite snö idag men det lär ju smälta bort ganska fort igen..
 
 
Här kommer en liten sneak peak på nästa rum (vardagsrummet) som ska göras iordning på övervåningen!
Fönster och golv ska målas och sedan ska det på nya tapeter/målas på väggarna.
 
 
Denna tapeten sitter uppe nu och den var relativt nyuppsatt när vi flyttade in men det är inte riktigt min smak.. (jag tror bilden hamnade åt fel håll med men den blir inte snyggare åt andra hållet heller..). Men som sagt vad det blir på väggarna har jag inte bestämt än så jag kommer börja med fönsterna och golvet så länge.
 

Hallen före och efter!

*Innehåller annonslänk för Beijerbygg* 
 
 
Hallen på övervåningen före målning!
 
 
Efter 😊
 
Färg hittar du här!

Sällskap i skogen..

*Innehåller annons för Outdoorexperten*
 
 
Igår blev det en runda i skogen på ca. 7,5km med Sasha, det var mörkt och grått ute och egentligen hade jag ingen lust alls att gå till en början men väl ute i skogen så är det ju så skönt att få komma ut och röra på sig 😊
 
Allt var lugnt tills vi kom till slutet av banvallen på sträckan vi gick och Sasha helt plötsligt kastar sig framåt med ett tjut och vill springa efter något som försvinner in i skogen.. Jag fick säga åt henne på skarpen att lugna ner sig och jag hör hur det springer inne i skogen och så tystnar det.. men så fort jag börjar gå igen så hör jag hur det följer efter oss inne i skogen och varje gång jag stannar eller säger åt Sasha att lugna sig så blir det tyst en stund.. Vi hade sällskap i kanske 50-60 meter tills jag höjde rösten åt Sasha för att få henne lugn då jag höll på att halka omkull på dom hala plankorna och då hör jag hur det som är inne i skogen springer iväg och sedan så får vi vara ifred och Sasha lugnar ner sig direkt... Nu kan ju jag bara gissa vad det var för djur men tror inte det finns så många djur mer än vargen där ute som skulle följa efter på det viset? Dock så hörde jag flera djur springa i början och det lät inte som det var fler än en kanske som följde efter.. 
Jag som hade planer att spela Mustach för vargen om jag mötte den men det behövde jag tydligen inte haha..
 
Efter promenaden så målade jag klart hallen där uppe så nu ska jag bara dra bort lite tape osv. och sedan ta en bild i dagsljus så kommer det dyka upp före och efter bild här i bloggen 😊
 
 



RSS 2.0