Härlig helg!

*Innehåller annons för Matsmart*
 
 
 
I helgen har Sabina varit på besök och på lördagen var vi ute på en långpromenad på sjön och Molly följde glatt med 😊 (Hon vågar vägra promenader i vanliga fall men när någon av "barnen" är på besök då är det roligare).
 
 
Vi grillade både på fredag och på lördag kväll bara för att det är gott och för att vi kan. 😜
Sasha har adhd och försökte käka upp garagebron om någon undrar vad hon pysslar med...
 
 
Molly var lite tveksam till att vara ute och grilla mitt i vintern..
 
 
Kvällarna spenderades med yatzy och alfapet 😊
 
 
På söndagen blev det mat på Erkut innan Sabina åkte hem..
Besöker ni Rättvik så kan jag rekommendera ett besök där för dom har sjukt god mat och min kycklingrulle var så stor så den räckte till en matlåda på måndagen med 🙂

Slut som artist..

*Innehåller annons för Autoexperten* 
 
 
Den här veckan har jag jobbat 3 förmiddagar och imorse försov jag mig igen (vaknade 06.30 och brukar gå upp 04.45), Det är över ett år sedan jag gjorde det sist men det är lika retligt varenda gång och hela dagen på jobbet blir ju förstörd... Jag skyller stenhårt på att jag har syrebrist över att behövt använda skyddsutrustning i 2 år!
Jag är iallafall väldigt trött på skiten kan jag lova!
 
 
Fast den största anledningen till att jag är trött är nog för att jag krockade med ett rådjur för lite mer än en vecka sedan och har haft skitont i nacken och sovit dåligt på grund av det sedan dess och nu dom senaste dagarna har jag jobbat, gått ca. 5km med Sasha efter jobbet och sedan skottat en massa blötsnö så jag har kunnat sätta mig för dagen runt 20 och sedan i säng 21.30 så sov väl igenom larmen av ren utmattning 😂
Hårda bud.. man får väl ta och lugna ner sig och inse att man börjar bli gammal eller? 😂
 
Förresten så ringde mitt barnbarn som är 1½ mig häromdagen och eftersom jag hade glasögon på mig så säger han "Nääääeeee momoj" och rynkade på näsan bakom nappen och när vi övertygat honom om att det visst var momoj så visade han att han hade ett öra och en navel sen sa han "hej då momoj" och klickade på röd lur.. 🤣
  
 
Behöver du laga bilen efter att ha blivit överfallen av ett rådjur så kan jag rekommendera 👇

Målat vardagsrum

*Innehåller annons för Beijerbygg*
 
 
Före!
 
 
Efter!
 
Jag målade golvet och fönstrena i höstas och sedan blev det för kallt för att måla emellan fönstrena så det får jag ta när det blir varmare ute.
Nu över vintern så har jag dessutom ingen värme på alls på övervåningen för att hålla nere kostnaderna, Men det gör inte så mycket för jag har inga möbler till vardagsrummet heller som det ser ut just nu 😂 Dock så har jag ett vardagsrumsbord hos min dotter Mickis som jag hade tänkt att fixa till och så ska jag få en tv bänk av min dotter Sabina.
Jag hade två svarta skinnsoffor men dom kommer inte passa in när jag tapetserat och målat väggarna så den ena har jag skurit sönder och gjort en hundbädd av. (Bild kommer i ett annat blogginlägg).
 
Färg hittar ni hos👇

Bloggpaus - mörka tankar

Jag har haft en liten bloggpaus över vintern då jag inte haft någon energi att ta tag i bloggen..
Jag har haft det riktigt tufft med många tankar över att det har gått 3 hela år sedan Dennis tog livet av sig fast det känns som att det hände nyss.. Men jag fixade iallafall att jobba det här nyåret och det är jag stolt över..
Och ni som säger att "det går över" och att "du måste gå vidare och träffa någon" osv. så kan jag bara säga att vissa saker går inte över bara för att andra människor tycker det! Och jag måste ingenting faktiskt! Ibland får jag sådan lust att vara otrevlig och typ säga "Men testa själv att kapa linan som din livskamrat hängt sig i taket med och skaka av dig det och gå vidare?" Eller "Försök att våga lita på någon igen när du upplevt att den du älskar säger till dig att han aldrig ska lämna dig och sedan hänger sig några timmar senare?"
Fast jag säger ingenting för jag blir fortfarande lika paff när folk jag knappt känner har en åsikt om hur jag ska känna och jag trivs med att vara själv med mina hundar och katter och till våren väntar vi lite tillökning här 😉
 
 
 
 
 
 
 

I samarbete med Olw!

*I samarbete med @olw_se genom Buzzador!*
 
 
Jag har testat Olw Delichips Gräddfil & Lök genom Buzzador!
 
Chipsen är precis vad dom utlovar "extra krispiga" och dom var riktigt goda faktiskt så dessa kommer jag köpa igen! 🙂
 
Vill du också testa produkter genom Buzzador?
Klicka här! 👇
 



RSS 2.0