Sista arbetsdagen..

Av 5 idag sen är jag ledig i 3 dagar och imorgon bär det av till Eskilstuna för att titta på en Musical som Nathalie och hennes kille gjort med castingar och hela fadderullan :)

Datum: Torsdagen den 14 april 2011
Tid: 18.00 (insläpp ca. 17.50) - ca 20.00
Inträde: Valfritt/Donation
(pengarna går oavkortat till MinStoraDag!)

...
Kontaktinformation: [email protected]
http://icirkeln.blogg.se/
Nathalie Johansson (facebook)
Alexander Vainikainen Einer (facebook)

Eftersom att vi är två esteter som går sista året på gymnasiet ska vi göra ett projektarbete som har med musik att göra, musikal var en rolig möjlighet så vi tog den! Att skänka pengarna till välgörenhet var en självklarhet och vi hittade då MinStoraDag, som har ett underbart budskap! (Läs mer om dem lite längre ner)

Musikalen är skriven och regisserad av: Nathalie Johansson & Alexander Vainikainen Einer
Text & Musik: Alexander Vainikainen Einer (Bortsett från en låt som Nadine Sternmark har komponerat musiken till.)
Ljud & Ljus: Tim Rytterström

I Cirkeln tar upp lite olika perspektiv på mobbning, vi ville förmedla detta för att mobbning är vardag för vissa människor och att förstora det med en musikal kanske kan öppna fler ögon på vad som faktiskt sker.

MinStoraDag: MinStoraDag är en organisation som startades år 2000 och hjälper svårt sjuka barn att förverkliga deras drömmar. Du kan läsa mer på deras hemsida: http://www.minstoradag.org/

Med i vårt projekt finns 16 talangfulla ungdomar som hittade oss på ett eller annat sätt, vi är oerhört glada över att dessa lyfter upp vårt projekt. Dessa är: Andreas Andersson, Elin Wikström, Emil Sigurd, Estevan Thaer, Ida Lindhe, Jasmin Sjöstedt, Jesper Fält Karlsson, Lisa Clarstedt, Louise Jukkanen, Maja Unkuri, Marcus Gunnarsson, Nadine Sternmark, Nathalie Vainikainen Einer, Rebecca Haglund, Zaher Movy och Zuzanna Krasowska.

Vill du hjälpa till ännu mer så har vi öppnat en ”loppis” på nätet med kläder, skor, smink, smycken, spel m.m. Av varje såld vara går MINST 20% till MinStoraDag. Sidan kommer att uppdateras under tidens gång och kommer även att hållas öppen efter premiären. Vill du sälja något och hjälpa oss? Maila, alla är välkomna! (Du får såklart pengarna som inte går till välgörenhet)
Sidan heter så enkelt som: http://icirkeln.blogg.se/

Det kommer även finnas möjlighet till fika i pausen!




Bara att dyka upp om du bor runt Eskilstuna! ;)

Kommentarer
Postat av: nathalie

Gullig du är mamma! Längtar efter att få er hit :D haha <3

2011-04-13 @ 10:13:02
URL: http://xnathalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0