Har du problem med svettningar?

*Detta inlägg är en annons för Apotek365 och innehåller annonslänkar*
 
Min yngsta dotter Sabina har problem med svettningar och det är ju inte så kul när man är så ung.
Men så hittade henes storasyster en antiperspirant som heter Absolut torr, den finns bland annat som en deodorant med en dab-on-applikator eller i form av vipes.
 
Absolut Torr innehåller aluminiumklorid så det är väldigt viktigt att tvätta sig ordentligen och sen torka noga så man är helt torr när man applicerar den för annars kan det svida och man kan även få klåda eller stickningar kan uppstå.
Det bästa resultatet får man om man stryker på Absolut torr innan man går och lägger sig och låter det verka över natten sen behöver man bara tvätta av sig överflödet på morgonen när man vaknar så man inte förstör sina kläder.
Den är även helt parfymfri så Sabina brukar kombinera med en annan deodorant dom dagarna hon inte applicerar Absolut torr. Man behöver egentligen bara applicera den 1 el. 2gånger per vecka beroende hur mycket svettningar man har men Sabina brukar applicera nytt när hon har duschat.
Och eftersom den är parfymfri så är den ju även bra för allergiker.
 
Man kan även använda Absolut torr på händer och fötter om man har problem med mycket svettningar där och då är ju vipsen perfekta!
Vipsen är även smidiga att ha med i väskan till gymmet, jobbet eller vart man nu är på väg :)
 
Absolut Torr hittar du på dom flesta Apotek och deodoranten kostar ca.75kr för en flaska på 35ml och vipsen kostar ca. 99kr för en förpackning med 10 stycken.
 
 
 
Har du problem med hand och fot svettningar så har Apotek 365 just nu Absolut torr till nedsatt pris tex. så kostar deodoranten bara 55kr och vipsen 79kr.
Dessutom har dom flera andra produkter som motverkar svettningar och alla dessa är nedsatta just nu mellan 17-29% så vill man göra ett klipp så bör man gå in och kika!
 
Svettas man mycket och har besvär av det så bör man kontakta sjukvården för att se vad det eventuellt kan bero på ibland kan man ha drabbats av sjukdom eller så äter man någon medicin som gör att man svettas mycket.
Många ungdomar som kommer in i puberteten får svettningar och även kvinnor i klimakteriet kan drabbas av det så i dom flesta fall så finns det ju naturliga orsaker och då är antiperspiranter som tex. Absolut torr och andra liknande produkter bra att ta till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0