På plats

Nu har vi varit i huset i några timmar och gräset var inte klippt som grannen lovat och fy f*n vad det ser ut eftersom jag inte orkade Städa efter Dennis död och sen bara lämnade det..
Får nog sopa lite och städa badrummet imorgon om vi hinner 🙂
 
 
Lite igenvuxet och Sabina och hennes kille ska tälta 🙂
Molly tycker att det är något som inte stämmer..
 
 
Jack fixade en jättegod drink 🙂
 
 
Vi gick en runda i skogen och Sasha är helt exalterad över att vara "hemma" igen.
 
 
Hon är ju en pytteliten hund så då ligger man på ryggstödet och spanar 😂

Ge mig ork..

Jag har en dålig dag idag.. Jag vet inte om det är värmen eller om jag mått dåligt för att vi ska iväg.
Jag följer ju ett ganska inrutat schema under dagarna för att orka med dagen men idag har jag inte gjort något alls förutom att duscha.. Har inte ens sminkat mig.
Det slog mig precis att jag inte har jobbat på 8 månader och ändå känns det som att man behöver semester.. lite svårt att förklara.
 
 
Bild ifrån igår.. Jag ser ju inte glad ut direkt :/
Nu ska jag förska få arselet ur vagnen och börja packa.

Carl tabbar sig!

Min dotter kille har ju lite som tradition att ha lite otur med sina bilar ;)
Han har fyra bilar och just nu kör han med sin BMW för dom andra tre är trasiga på olika vis.
 
 
Och så här tvättar man bilen i Furudal tydligen!
Man kör ner den i sjön helt enkelt...
Både han och hans lilla följeslagare Martin tyckte att detta var jätteroligt tills då Carl ska backa upp bilen igen..
Det gick inte.. Bilen slirade i sanden som hade blivit lera, Så lera sprutade över hela bilen till Mickis skadeglädje ;)
Martin höll på att dö av skratt och en granne kom och upplyste Carl om att du får nog sluta med det där för bilen håller på att glida ner i vattnet :D
Som tur var så fick dom hjälp att dra upp bilen innan den sjönk haha

Min youtube kanal!

 
Min dotter har lovat mig att när jag har 500 prenumeranter på youtube så ska hon och hennes kille börja streama därifrån och kanske även jag ibland.
 
Hon jobbar som chattsupport hemifrån och hennes sambo samlar på trasiga bilar.. eller nej det gör han inte men han har lite otur kan man säga ;)
Förmodligen kommer även katten Pelle att medverka då han fullkomligt älskar att vara framför skärmen!
 
Så klicka på bilden ovan och klicka på börja prenumerera :)

Molly snarkar!

 
 
Vår Lahsa apso/tibetansk spaniel korsning Molly ligger i hallen och snarkar som en hel karl..
Tyvärr så kunde jag inte filma henne för då hade hon slutat snarka.
 
Förut låg hon med nosen i i hörnet på dörren och jag hörde hemtjänsten stanna utanför och sen säger den ena "ska vi ringa på, Någon sover ju på Hallmattan?" hahaha
Men dom kom fram till att låta bli och gick skrattandes vidare.
 
Hoppas dom inte  googlar mitt namn sen och sprider att jag sover på hallmattan mitt på dagen :)
 
Nu ska jag göra mig iordning och ta med mig hundarna till hundbadet i Vilsta.. långpromenader är bara att utesluta just nu :/

Gratis parfymprov från Giorgio Armani!

 
Just nu kan du beställa hem ett parfymprov ifrån Giorgio Armani helt gratis!
Erbjudandet gäller till den 2/8.
 
Gillar du parfym så hittar du massvis med parfymprover från 29kr styck här!
 
 

Få ett glassorgram genom cashbackshopping!

 
Nu kan du som är medlem i cashbackshopping tipsa dina vänner om DN eller DI-erbjudandet på Instagram och få ett Glassogram!


Lägg upp en bild eller bild/story, tipsa dina vänner om erbjudandet i texten och tagga @cashbackshopping.se. Du måste vara medlem, ha minst 100 följare på Instagram och ha ett öppet konto. När du gjort ditt inlägg, mejla [email protected] med ditt användarnamn på Instagram senast 28/7 så skickar dom ut ditt Glassogram under nästa vecka!


Ridolyckan 26/7-18

Förra sommaren köpte vi en häst åt Sabina eller ja egentligen var det ju två för det följde med en shettis på köpet och dessa två hade väldigt svårt att vara ifrån varandra.
 
Hästarna hade stått i en hage i över ett år så vi började med skritt turer som så småningom blev längre och när vi precis hade börjat trava så kom förra sommarens rekordvärme och då fick dom stå dom dagar jag jobbade nätter.
Hästen Sabina fick var ett ridvarmblod som hade varit ridhäst hela livet, En riktig snygging, Välutbildad och framåt! Jag gillar hästar som det är lite krut i och Sabina brukade få den sortens hästar på ridskolan som ingen annan vågade rida så allt gick riktigt bra.
 
 
 Men så kom den dagen då Sabina skulle rida ut i skogen för första gången själv..
Dom rider iväg och jag går hem och tvättar håret och sen tillbaka för att möta upp och då kommer dom i full sken ut genom skogen och när Sabina ser mig så har hon på något vis gett upp och faller våldsamt ner i backen!
Hon blir liggande och jag springer fram och hon är borta.. jag vet att jag skriker på hjälp men minns det väldigt suddigt för mitt barn lever inte, hon andas inte och rör sig inte fast jag försöker få liv i henne.. En granne kommer springande och försöker hjälpa mig och mitt i kaoset så har jag lyckats ringa 112 så jag har dom i telefonen..
Till slut börjar ögonen rulla, hon tuggar fradga och får till slut luft.. Hon börjar skrika och försöker resa sig så vi får trycka ner henne med all kraft i gräset i väntan på ambulansen.. Hon försvinner hela tiden ifrån oss men vi lyckas få tillbaka henne..
Mitt i allt det här har andra grannar slutit upp och även min sambo Dennis som tar över kontakten med 112..
Vi har 7 mil till närmsta sjukhus i två riktningar Bollnäs och falun så det skickas ambulans från två håll och även en helikopter från Mora.. Alla tre dyker upp ungefär samtidigt och alla stannar kvar på plats..
Det krävs fyra starka män för att hålla ner henne då hon blivit helt galen av traumat och det är tydligen vanligt att det blir så. Så totalt kaos alltså och dom vågade inte ta henne i helikoptern eftersom dom var rädda att hon skulle vakna till då dom till slut fick ge henne så mycket lugnande så hon somnade. Jag fick åka med i ambulansen ifall hon skulle vakna på vägen till Falun.
 
 
Väl på plats i Falun så undersökte dom henne och hon hade helt otroligt nog inte brutit sig med var väldigt blåslagen. Hon hade även fått en hjärnblödning så hon fick tillbringa två dygn på strokeenheten tills dom såg att blödningen börjat gå ner. Sen ett dygn på barnavdelningen för att se så hon återhämtade sig så pass så hon kunde åka hem igen.
I början var vi lite oroliga att hon inte skulle kunna gå normalt igen då benen inte ville riktigt som hon ville men idag så märks det inget av det längre.
 
Idag mår hon bra men hon känner av att minnet sviktar ibland och hon blir väldigt trött men vi är tacksamma över att hon lever! 💓

Ofredande

Polisen frågade ju mig om jag ville anmäla att jag blivit utsatt för ofredande efter mitt förrådsinbrott.
Då sa jag nej men idag blir det att ringa polisen och anmäla för när jag gick ut med hundarna så stod det en kruka från mitt förråd utanför dörren...
 
 
Jag vet inte om jag ska känna obehag eller bli arg faktiskt..
Känner lite så att om jag nu ska få tillbaka mina grejer så kan dom lämna tillbaka mina vinterstövlar och gummibåtarna med + Sabinas grejer som försvann.
Gärna allt som försvann och varför inte bara ställa alltihop på en gång utanför dörren?
Men behåll det som ändå skulle till tippen!
 

Smälter bort

Äntligen är sommaren här säger folk.. Fast jag tycker ju iof att det har varit sommar ett tag men jag kan ha fel!?
Idag har det varit lite överdrivet varmt om du frågar mig, Jag tycker personligen att det är alldeles lagom när det är runt 20-25 för då kan man fortfarande röra sig utan att man smälter bort och hjärnan stängs av...
 
 
Jag och Sabina gick ner på stan för att fixa en massa ärenden som tex. nytt bank id och swish till henne men tydligen är det sååååå komplicerat och krångligt då vi har olika banker så det blev inget med det.. Fixar konto via icabanken istället så går det att fixa via nätet hoppas jag.
Vår tripp för att göra ärenden slutade med att vi köpte ett hänglås och två nyckelringar.. haha
 
När vi kom hem så tog vi med hundarna till hundbadet i Vilsta så dom fick bada lite och Molly travade glatt på konstigt nog men nu går hon väl i strejk resten av sommaren :)
 
 
 

Få en gratis Glossy man box!

 
Just nu kan du klicka hem en gratis Glossybox The man box genom Buyersclub!

Smartson söker testpiloter!

 
Smartson söker 500 testpiloter som vill testa Swiss Clinic Premium Skin Box till ett reducerat pris.
Genom Smartson får du köpa boxen för 1 240 kronor (ordinarie: 2 480 kronor)!
 
 

Trasigt!

Ställde klockan för att vi hade bokat tvättstugan kl. 7 och kommer ner och ingenting fungerar wihooo...
20 över 7 behagade dom svara på journumret och sen åkte dom hit och fixade men ringde inte upp mig?! Dålig stil då vi bara har fyra timmar på oss.
 
Vi har två tvättstugor här men det är alltid något som är trasigt!
I den ena har någon slitit bort luckan på torktumlaren och öven glaset är trasigt på luckan sen har något snille försökt tumla ändå genom att tejpa den med packtape haha
Sen brukar luckorna på tvättmedelsfacken vara bortslitna och oftast är det bara en av två maskiner som fungerar.
Men nu verkar det som allt fungerar konstigt nog.. Det ser dessutom ganska städat ut för sist vi hade tvättstugan var det så svinigt så inte ens jag städade för varför ska jag städa upp andras skit?
 
Vi har dessutom en ny fin tvättmaskin i lägenheten som vi inte fått installerad än...
Men orkar inte ringa och tjata :/

Sitta inne..

Idag försökte jag gå upp lite tidigare för att ringa lite samtal men det blev bara en halvtimme tidigare till slut..
Sen så har jag mestadels suttit inne trots värmen.. Saknar verkligen min trädgård där man kunde gå runt i bikini och vara ute utan att halva sverige glodde på en.
Sen att kunna sitta ute till sent på kvällen och ta några glas vin och bara njuta av lugnet..
Ibland känner jag att vad f*n skulle han förstöra mitt liv för?
Så jäkla onödigt och själviskt faktiskt..
Jag försöker bli arg på honom men jag kan inte..
 
 
Esther, Sasha och Pelle kollar efter Esthers kattunge under köksbänken :)

Arg som ett bi

 
Molly fick bada idag då hon har börjat tokfälla päls så nu är det stopp i avloppet och jag har borstat bort en massa päls och nu är hon är fluffig och fin :)
Hon gillar att bli schamponerad, Då grymtar hon som en liten gris och sen när hon är blöt så är hon fly förbannad och när man väl släppt henne efter torkningen så är det lönlöst att få fatt i henne haha
 
Sen såg hon jättekaxig ut på sista kvällsrundan ungefär som att hon kände sig skitsnygg ;)
 
 

Ibland vill man skrika rakt ut!

Idag är en sån dag då man får den där känslan att det skulle vara så skönt att bara skrika tills man inte orkar skrika mer..
 
 
Jag och Sasha har varit till graven idag och det var så mycket folk runtomkring som höll på att fixa och Sasha gjorde som vanligt när vi är där, Hon ligger på rygg och sparkar med benen...
 
När vi gick därifrån rann tårarna.. Jag förstår verkligen inte hur han kunde göra så här mot mig..
Han lovade mig samma dag att han aldrig skulle lämna mig och så tar han sitt liv istället...
 
Alla säger hela tiden att man måste gå vidare och det blir bättre med tiden men hur f*n går man vidare?
 
 
F*n vad jag saknar honom!

UVI

Idag har jag varit med Sabina till vårdcentralen två gånger, Först och träffade en SSK och tog kissprov eftersom hon har UVI och sen fick vi komma tillbaka för att träffa en doktor...
Det kändes lite onödigt då båda frågade samma saker haha
 
Sen så tog vi med oss Sasha och gick till apoteket och passade på att sola med.
 
 
På hemvägen fick Sasha bada och vi fick ihop en bra runda på 1 mil idag :)

I samarbete med Buzzador!

 
Jag hämtade ut en gratis Proviva Fruktdryck som jag ska testa i samarbete med Buzzador!
 
Nathalie fick mig att välja en sockerfri och jag gillade den skarpt faktiskt, Den var mycket fruktig och lite syrlig men ändå söt i smaken.
Den kommer jag köpa igen!
 
Kupongen kunde man dessutom scanna i självscanningskassan så då slipper man ju krångla med kuponger när det är kö bakom :)
 
Vill du också testa produkter genom Buzzador?
 
 

Långpromenix

Idag har jag varit och handlat med Nathalie på Ica Maxi.
Jag har ju ingen bil längre så hon passade på att ta med mamsen när hon skulle dit :)
 
Sen så slutade det äntligen regna så jag har varit ute med Sasha på en långrunda på 8km!
Vi gick förbi Tuna park utan några större missöden, Hon har blivit så duktig :)
Sen när vi gick förbi Parken Zoo så var det en unge som sa till sin pappa.. "titta på den där hunden den går ju bättre än dig pappa!" hahaha
 
Lite roligt var också att en kille som knappt kunde svenska sa att jag hade en fin hund och försökte förklara att staffs såg ut så i Bulgarien... Sashas mamma är ju ifrån Bulgarien.
Jag vet inte om han förstod mig heller när jag sa det på engelska.
Sen tyckte han att vi skulle sätta oss i parken men det tyckte inte jag hahaha
 
 
Bild från i våras när hon fortfarande är lite skendräktig.

Satan i gatan..

Jag har haft ännu en natt där jag inte kunde somna..
Det slutade med att jag klev upp 02.30 och tog ytterligare en lergigan sen somnade jag väl runt 03 skulle jag tro..
Resultatet blir ju att jag är ännu tröttare dagen efter så nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och försöker piggna till.
 
Försäkringskassan tycker ju att jag kan jobba med något som inte kräver koncentration och där man inte träffar så mycket människor så har ni några tips så hojta!
Min koncentration är väl typ på den nivån att om jag ska in på icabanken så öppnar jag swish 3 gånger innan jag kommer på att det är fel (som exempel).
 
Vi håller på att planera för en tripp upp till huset med dels för att komma bort lite och sen vill jag se vad som försvunnit vid inbrottet och för att hälsa på Mickis och Carl förstås.
 
 
Molly med taskigt morgonhumör ;)
 
 
 
 
 

J*vla bajskorv!

Inatt kunde jag inte sova igen trots lergigan.. Och nej jag får inget annat för det är ett sånt jävla tjat om att annat är beroendeframkallande och det är tydligen viktigare att jag inte blir beroende än att jag mår bra...
Jag vet inte om det kan ha att göra med att jag var tillsammans med en fd. missbrukare men ibland så känns det lite som att dom drar en över samma kam.
 
Sen när jag väl höll på att slumra in så ringer en kille jag dissat tidigare och nej jag svarade inte men då slog det mig att nu när man är singel så måste man tydligen ha mobilen på ljudlös för att slippa samtal mitt i nätterna... Tror jag låg vaken till 4 iallafall sen runt 6-7 så satte grannens chihuahua igång att skälla både ute och på deras balkong och det startar mina hundar.
Jag fattar inte ens hur man kan va så djävla lat så man bara orkar gå ut med hunden på gräsmattan utanför allas fönster? Det kanske inte är så konstigt att den skäller 24/7 den får ju för lite motion...
 
Sen så har jag den återkommande gifta mannen som nu har blivit utkastad av sin fru (stackars?) som igår helt random frågade mig om jag ville stå med på ett lån åt honom...
Mja mjo eller hur? Han vet hur min ekonomi brakat sen Dennis dog och sen tror han att jag ska hjälpa honom att samla sina spelskulder?
Ska man skratta eller gråta?
Han skrev också inatt - Hej är du vaken ;)
Och nu på morgonen är jag borttagen som vän! IGEN! hahahaha
Blev en block direkt...
 
 

Saknad..

Jag saknar Dennis så inihelvete mycket!
 
Jag saknar att han alltid fick mig att skratta..
Jag saknar att man aldrig visste riktigt vad han skulle hitta på för "hyss".. Det mesta hände när han var själv hemma med barnen som tex. när han skulle gömma sig ifrån Sasha.
Först skickar Mickis en bild på honom liggandes uppe på farstutaket och några minuter senare ringer dom och skrattar hysterisk för Dennis har försökt klättra upp på garagetaket via stupröret och precis när han var uppe så släpper stupröret från väggen och han faller bakåt med stupröret i armarna ner i den ända busken på gården..
 
En annan gång fick han för sig att göra en volt ner på studsmattan ifrån vedbodtaket, Han slog i backen och studsade upp igen.. Vår pool slog han hål i botten på när han voltade ner i den från studsmattan + att han slog halvt ihjäl sig haha
 
En annan gång hade jag en inskolning på jobbet och helt plötsligt får jag en bild på hans bil där den står långt upp i skogen fastkilad mellan två träd.. Dom hade bara sladdat lite och det gick inte riktigt som planerat.. Jag och Mikaela kom fram till häromdagen att han hann skaffa sig fyra bilar där uppe i Dalarna och han tappade avgasröret på tre haha
Men det berodde inte på Dennis bilkörning utan det var för dåliga vägar där uppe enligt hans pappa...
 
Jag kunde inte bli arg på honom för han visste precis hur han skulle styra bort det..
Och nu sitter hans äckliga syster och sprider runt lögner om att jag bara skrek och gapade osv. på honom och att allt är mitt fel men hur hon fått för sig det är en annan historia som jag inte tänker skriva om nu.
 
 
Det här var hans låt till mig 💓

Pitbull

Är det inte lite konstigt att när jag kommer med Sasha då vet alla vad hon är för något och senaste veckan har hon varit både boxer och bulldog och idag var hon en pitbull...
Jag kommer väl få uppsöka hundpsyk åt henne snart för att hon inte hittar sin identitet ;)
 
 
 
 
 
 
Gissa vem som är Sasha?
Bilderna är länkade till bildkällorna ;)
 
Sen när det kommer till Molly så vet ingen (nästan) vad det är för ras utan då frågar man?
Dessutom så är det ofta så att folk bestämmer sig vad Sasha är för något och liksom inte tar in när jag säger att hon är en Amstaff...
 
Typ som en kille igår han bah o du va en fina bulldog jaaaaa.. du vifftar på din lilla svaaaans jaaaa.. jag bah "det är en amstaff" han bah oja du är en sååå fin bulldog jaaaaa...
 
Inte så mycket lönt att säga något liksom...
 

Panikångest!

Idag vaknade jag kl. 13 för att jag glömde ställa klockan igår..
  Vad jag vet så har inte hundarna försökt väcka mig heller och dom var som tur var inte direkt akutnödiga när jag gick ut med dom..
Sabina har ju skaffat kille så henne ser jag knappt röken av nu förtiden men hennes kompis emily sov över här inatt och båda hundarna låg i hennes säng när jag gick upp så dom kanske har försökt med henne men hon är väldigt svårväckt!
 
Promenaden med Sasha idag blev bara 4,5 km för det var så satans varmt!
Jag tycker det är lagom när det är runt 20 men i år klagar ju alla och tycker det var så mycket bättre förra året... Det är garanterat samma människor som klagade för att det var för varmt förra året haha
 
Sen har jag varit till affären och det är en grej som jag har svårt att fixa sen Dennis dog..
Jag vet inte alls varför det är så..
Jag mår riktigt dåligt och kommer inte ihåg vad jag ska handla och när jag väl är i kassan så är jag gråtfärdig.. Jag vet inte hur det är att ha panikångest men skulle väl gissa på något sådant..
 
Ja just.. Jag stod och tittade på något i en hylla och när jag vänder mig om så står en kvinna och lutar sig över min rullkorg.. Man bah what the f*ck? Vad är intressant lixom?
 
 
Dennis och Molly 💓

Felix matklubb!

 
Min middag idag blev en gratis paj ifrån Felix matklubb!
 
Sabina skulle bowla och äta på McDonalds och jag lagar inte mat när jag är själv så då är detta ett perfekt alternativ och det var ju gratis med :)
 
 
Du får en gratis rätt när du har samlat 9 koder och koden sitter på insidan av fliken till locket.
 
 
Vill du inte lösa in dina koder till mat så finns det andra erbjudanden och just nu är det dom på bilden som gäller.

Äckliga människor..

Idag har ju som sagt tiden återigen gått till att prata med polisen... Blir så trött och matt men det är väl tur att jag har lugnande hemma...
Sen så har jag och min yngsta dotter varit och solat och eftersom vi fick skjuts hem så blev det bara en promenad på 4km idag så jag får gå och släppa hundarna i parken sen.
 
 
Möttes av det här äckliga när jag kom till solariet..
Fattar inte hur man ens kan med att lämna det så där, Men det finns ju folk till allt tyvärr.
 
 
Här väntar Sasha på att lillmatte ska komma tillbaka ifrån solariet :)

Inbrott iGEN!

Det börjar f*n osa katt nu.. Först har vi inbrott i huset 36mil härifrån och imorse när jag går ut med hundarna så ligger det en klocka utanför vår dörr och trött som jag är så tänker jag inte mer på det.
 
Sen kommer min dotter in efter "morgonciggen" vid 13 och säger att det ligger en klocka utanför och den ser ut som klockan hon fått av mormor..
Då kommer vi på att f*n kolla förrådet! Och ja mycket riktigt, Någon har varit där inne och rotat runt men det ända som fattas verkar vara just klockan och några andra grejer i marmor som min dotter fått av sin mormor.
Dessutom är det endast vårt förråd som har haft inbrott och det är väl ändå ganska märkligt?
 
 
 
Dessutom stod klockan på den tiden som räddningstjänsten var på plats den dagen min sambo tog sitt liv...
Känns riktigt obehagligt...
 

Hundbus i lekparken!

Idag blev det bara en runda på tre km med Sasha eftersom vädret inte var det bästa och jag gick ut i enbart munktröja och jeans. Och tydligen tyckte inte Sasha det var tillräckligt för hon började muppa sig och hitta på hyss efter några timmar sen såg hon en av sina polare genom fönstret och då skulle hon ut!
 
 
Snodden fick sig en omgång ;)
 
 
Gullis 9månader, Sasha och Molly!
 
 
Sasha och Gullis!
 
 
Gullis och Molly som typ säger "sköter du dig inte så dödar jag dig!" haha
 
Nu är iallafall Sasha lugn efter en timmes springande i lekparken :)

Testa choklad ifrån Choco friends!

 
 

Många bäckar små!

Jag har startat en insamling så kanske jag har en chans att komma på fötter igen!
 
Vill man ha bevis så mailar jag gärna.
 
Vill du bli länkad efter ditt bidrag även om det bara handlar om en krona så hamnar du i min länklista och jag skriver även ett inlägg där jag länkar dig blogg, instagram, facebook osv.
 
Du hittar min insamling här!
 
 
 
 
 

Besök efter döden

Efter min sambos självmord så hade jag några väldigt starka upplevelser av att han var i min närhet..
En av gångerna var på natten när jag var vaken, Han kom och lade sig bredvid mig och talade om hur mycket han älskade mig och var ledsen över att han lämnat mig.. Han sa förlåt och vi låg och skrattade.. Sen helt plötsligt så är hans ansikte över mitt ansikte och han ser riktigt arg ut och hela ansiktet förvrids och snurrar runt och han försvinner..
Självklart så är jag klarvaken och kan inte sova mer efter det.. Och jag vet faktiskt inte heller om jag verkligen var vaken eller om det var en dröm men det var riktigt verkligt..
 
 
Jag fick den här snapchatfilmen av Mikaela för några dagar sedan, Den beskriver lite av vad jag såg fast han snurrade runt helt tills han försvann och vad jag vet så har jag inte sett den här filmen förut.
 
Är det någon annan som upplevt saker efter att någon har dött?

Få en gratis energidryck!

 

 Sms:a Naia Free till 72130 så får du en gratis energidryck från The Naia Initiative!

Gäller på anslutna 7-Elevenbutiker.


Få gratis bröd!

 
Registrera dig för Schärs nyhetsbrev och få ett gratis glutenfritt bröd!

Den nya designen..

Den nya designen börjar ta form men som ni ser är det lite småfix kvar.
Tex. så envisas texten i kommentarsfältet att förbli svart fast jag ändrat till samma blå färg som den övriga bloggen + att rosetten ska bytas ut mot något mer passande men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ha rosetten med vit bakgrund eller ta en blomma från ramarna..
 
Vad tycker ni?
 
Men nu är jag trött i huvudet så det är säkert därför det inte går som jag vill så nästa gång jag sätter mig så är det säkert hur enkelt som helst..
Det första man blir blind på är ju ögonen har jag hört 😜
 
 

Det är inte lätt att få tag i polisen...

Fyf*an är helt slut..
Inatt var ännu en natt som jag fick kliva upp och ta en till lergigan för att kunna somna och imorse var jag så slut så jag ställde fram klockan två gånger och dom som känner mig vet att jag är en sådan som hoppar ur sängen så fort klockan ringer..
 
Är fortfarande helt slut, Det regnar och jag har suttit i telefonkö och samtal med polisen i 2 timmar!!!!
Först blev jag felkopplad till polisen syd när jag sa klart och tydligt Rättvik.. Någon borde plugga lite geografi?
 
Nu har jag försäkringsbolaget kvar att ringa.. Och tydligen så har någon varit inne i huset med, Ev. med nyckel då det inte fanns brytmärken. Men det kom bort en nyckelknippa i samband med min sambos självmord så det kanske kan vara lösningen.
Så nu har min dotter och hennes kille varit vid huset och bytt alla låsen.. Ett stort tack till er! 💖
 
 
Våran shettis kommer på "oväntat" besök 😉

Inbrott!

Jahopp då har det tydligen varit inbrott i garaget vid mitt hus...
 
 
Dom här tre maskinerna tog dom och säkert en massa smått med, Men det mesta jag lämnat kvar var ändå bara trasigt och skräp utöver dom här maskinerna.
 
Men helt plötsligt så blir människor runt omkring väldigt hjälpsamma och det tackar jag för.
Har numera både flera husvakter än innan och någon som klipper gräset :)

Ibland längtar man tillbaka

När min sambo dog så kände jag ren panik att vara kvar i vårt hus som vi tillsammans hade byggt upp ett liv i... Så jag stack därifrån tillsammans med min dotter och bodde hos min äldsta dotter tills båda hundarna började löpa och det blev lite jobbigt.
Under tiden lyckades jag fixa jobb och lägenhet här i Eskilstuna och jag tog det jag behövde och lämnade huset.
 
Men Dala energi VÄGRAR stänga av elen fast dom vet orsaken med förevändningen att man måste ha el på för annars fryser saker sönder och ska dom stänga av så kommer det kosta 20 000 att sätta på det igen för dom måste plocka ned anläggningen då.
Människor jag pratat med tycker det låter konstigt men jag har upplevt Dalaenergi som jäkligt aviga sen jag valde att flytta mitt elavtal till ett billigare alternativ.. Det blev inte billigare för helt plötsligt gjorde vi av med så ofantligt mycket mer el!?
Fick svar som "ja jag ser här runt lucia och jul är det ju toppar och då har man ju mycket gäster och lagar mycket mat så det är ju en förklaring"
Vi firade inte lucia och var inte hemma på julen...
 
Jag antar att dom kommer stänga av eftersom jag inte har råd att betala och sen på rent jävulskap plocka ned anläggningen för jag har väldigt svårt att tro att det är så det går till i vanliga fall.
 
Någon som har varit med om något liknande eller vet om det verkligen är så?
 
 
Jag hittade ingen bild på huset så ni får en på förra sommarens gräsklippare istället :)

Tjäna extrapengar!

Min ena dotter jobbar som chattsupport så hon sitter ju vid sin dator hela dagarna och har tid att svara på enkäter samtidigt och då tjäna lite extrapengar! Så här vidarebefordrarjag listan på sidor som betalar dig för att genomföra korta undersökningar.
 
* Tyckomtv Panelen
 
* Musikjuryn
 
* Blocket Panelen
 
* Panelen
 
* Mobrog Panelen
 
* Discshop Panelen
 
* Nordic Panel
 
* Panel +
 
* Alltommat Panelen
 
* Amelia Panelen
 
* Shppanel
 
* Ebuno Panelen
 
* Triaba panel
 
Jag har varit medlem på alla dessa sidor förut så jag vet att det fungerar.
Men man måste ha lite tålamod för man får mellan 3-30kr ca. (ibland mer) per enkät beroende på hur långa dom är sen kan man ta ut pengarna till sitt Paypal konto när man har kommit upp i 50-99kr beroende på vilken av sidorna man är på.
 
Min dotters sambo gjorde också konton på dessa sidor men han flippade och bara klickade så han blev utkastad från flera sidor sen la han ner det ;)
 
Tipsa gärna om ni vet fler sidor!

Visa lite respekt förihel**e!

Sitter med mitt morgonkaffe och har lite funderingar om killar (eller läs idioter).
Är det fler än jag som har återkommande killar som hör av sig så fort man blir singel?
Killar som man inlett något med men sen bara varit ute efter att leka lite?
Killar som är tillräckligt dumma i huvudet för att höra av sig igen?
 
Jag har varit "singel" i ett halvår och alla utom en av dom som brukar tjata har hört av sig och en av dom gifte sig direkt efter att han dumpat mig med nu säger han typ en gång i månaden att han ska skilja sig... hahahaha
Fortsätt dröm jag tycker du förtjänar ditt dåliga äktenskap :)
 
Sen så är det ju lite roligt och underhållande samtidigt.. Jag kör lite olika race beroende på person.
Vissa driver jag lite med och vissa låter jag få hoppas lite..
 
Sen ska man inte dra alla över samma kam för det finns faktiskt en som hör av sig lite då och då och småpratar. Det finns trots allt några killar där ute som vet vad respekt innebär!
 
 
Den här fina människan fick kämpa i 3års tid för att jag skulle lita på honom och tilliten fanns där den sista tiden, Sen valde han att lämna mig på det värsta tänkbara sättet istället😢

Sasha skrattar åt kameran!

Idag har jag fixat och trixat med den nya designen men det går lite trögt då jag inte har samma program som sist + att jag är lite ringrostig men nu är iaf profilbilden, headern och jag har hittat rätt teckensnitt till menyerna och lyckats få till skuggningarna så nu börjar allt falla på plats så förhoppningsvis dyker den nya designen upp imorgon :)
 
Det har ju regnat idag men framåt eftermiddagen talade Sasha om att det absolut INTE var ok att utesluta hennes långpromenad idag så hon började hitta på dumheter så vi skulle upptäcka att hon var bortglömd..
Hon började med att dra i filten Sabina satt på och hon gav sig inte fören hon fått den och när inte det hjälpte så lyckade hon sno sin bädd som låg framför våra fötter under skrivbordet och när vi upptäckte det så låg hon på den men när hon såg att vi visste så försökte hon döda den genom skakdöden så nu behöver vardagsrummet dammsugas men bädden är både hår och dammfri haha
 
 
Det blev en tur till lekparken med Nathalie min äldsta dotter så Sasha fick busa av sig :)
 
 
 
Kolla det oslagbara slutet när Sasha skrattar åt kameran :)

Inte lätt att ta tag i saker..

Idag ställde jag klockan på 9 för att komma upp lite tidigare och ta tag i bloggdesignen men det slutade med att jag ställde fram klockan och gick upp 10 istället :/
 
Nu har jag hjälpt min dotter att hitta lite sidor som hon kan tjäna extrapengar på utöver sitt chatt suport jobb som hon gör hemifrån men mer om det senare!
 
Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig iordning och sen ta tag i designen!
 
 
 

Buzzador söker dig som vill testa schampo och balsam!

 
Buzzador söker 1500 buzzadorer som vill vara med och testa schampo och balsam från Love Beauty & Planet!
 
 

Hundträning

Idag gick jag en runda på 7km med Sasha och hon var riktigt lugn och avslappnad så det kändes riktigt bra då jag jobbar på att få henne att sluta stressa och tänka på flykt när något är läskigt.
 
Hon stannade in innan Tuna park som är ett stort köpcenter och spanade en stund sen gick hon fint fot hela vägen förbi!
Förut har det tagit mellan 15-20 min att gå förbi då hon tycker att all rörelse är jättefarligt och jag vägrar ha en hund som hänger i kopplet så det blir många stopp och inkallningar.
 
På henne funkar det bra att göra förhållningar i slakt koppel, säga backa och knäppa med fingrarna så backar hon tillbaka och ställer sig tätt intill sen är det bara att gå tills hon försöker fly igen.
 
Sen passerade vi Parken zoo och där blev det två stopp men annars så var hon sååå duktig :)
 
 
Mitt 💓

Vilken j*vla natt!

Inatt kunde jag verkligen inte sova trots att jag lagit en lergigan.
Hade så mycket funderingar efter mötet med min kurator, Hon lyckades verkligen få mig att prata om dåliga saker som Dennis gjort under vår tid tillsammans men som jag skrattade åt då.
Eller om hon fick dom att låta dåliga.. vad vet jag haha
 
 
Sen började det stinka skit här och det visade sig att Sasha fått ett skitanfall så det var bara upp och skura.. men idag verkar hon ok i magen som tur är.
Tog en lergigan till vid halv 5 och lyckades somna och nu är jag seeeg...

Härligt väder!

Idag blev det äntligen sommar igen!
 
 
Jag brukar gå runt ån när det är varmt ute så att Sasha kan bada några gånger på vägen så idag fick vi ihop 7,5 km med tre badstopp.
Som ni ser så är hon inte så noga med att hålla huvudet över vattenytan :)
 
Filmen är från den 30/5-19

Ät chips och få badlakan!

Samla 5 valfria Estrella 110-275g och registrera streckkoderna. Spara kvittona.
Registrera dina streckkoder på estrella.se senast den 11 augusti 2019 och önska vilket badlakansmotiv du vill ha.
Porto tillkommer på 39kr/badlakan. Inbetalningskort skickas med badlakanet.
Inom 14 dagar skickar dom ut ett badlakan till dig.

Gäller så långt lagret räcker. Max 2 badlakan/hushåll.

 

Dom här var lite roliga tycker jag så jag ska försöka att hinna med att skicka efter en av dom iaf. men vi är lite dåliga på att äta chips!

Tipsa gärna om liknande erbjudanden :)

 

Få 17 olika tidningar helt gratis!

 
Just nu kan du få 17 tidningar gratis hos Tidningskungen!
Men skynda på för kampanjen går ut om 5 dagar!

Slut som artist..

Jag ställer kl. på 10 varje morgon för att komma upp och gå ut med hundarna men idag var det fruktansvärt segt, Är helt slut och då har jag sovit i 10 timmar...
Jag vet inte om det kanske beror på att jag var "social" på hundrastgården igår.
 
Jag får höra hela tiden "att du måste gå vidare"!
  Till och med min läkare sa det åt mig och sen var det mer fokus på vad socialstyrelsen och försäkringskassan säger.
Jag satt bara och tittade på honom och tänkte "vilken idiot, Undrar hur mycket han får i provosion ifrån fk för att jag ska bli frisk igen".
 
Nog om det.. Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag träffa min kurator idag.

Molly är hundnappad!

Idag var tanken att gå en långrunda i skogen med Sasha men då hon verkade stressad så svängde jag av tidigare och gick till hundrastgården så hon fick springa av sig lite men turen blev ändå 5,5km!
 
 
Den första halvtimmen så var det bara jag och Sasha där men som ni ser kan den här hunden roa sig själv haha.
 
Och nu har precis Molly blivit hundnappad av min yngsta dotter Sabina och hennes kille.
Dom ska ha henne till imorgon för Sabinas kille är kär i Molly.
Vi får se om han tycker samma imorgon ;)

Jag ska buzza Proviva mango eller apelsin!

 
Jag ska få testa Proviva mango eller apelsin helt gratis igenom Buzzador!
 
Vill du också bli produkt testare genom Buzzador?
 
 
 

Småhundsägare

Imorse vankande jag med en jättekonstig känsla i kroppen men jag vet inte vad det beror på..
Klev upp och gav hundarna mat sen gick jag ut på morgon rundan som består i att amstaffen Sasha gör det hon ska direkt och Lahsa apso/tibben Molly försöker vara så dryg och långsam som möjligt samtidigt som hon letar efter folk,hundar, cyklar osv. som hon möjligtvis kan försöka skrämma.
 
Jag vet ju att hon har lite som en sport att gå sakta och se söt ut och sen helt plötsligt göra ett tokryck med lite olika skrämseltaktiker så jag brukar hålla in henne och vara beredd.
 
 
Idag fick vi möte av en mindre hund i flexikoppel så jag valde att vända och gå högre upp på gräsmattan då den här tjejen som höll i den lilla tydligen tyckte att hennes hund kunde springa upp mot oss med kopplet i full längd och den börjar springa fram och tillbaka ca. 2m ifrån Sasha och då försöker Sasha utnyttja möjligheten att få leka och börjar också springa samtidigt som Molly tokspringer fram eftersom jag hade fullt upp med Sasha..
 
Precis som jag ska säga åt henne att hålla in sin "hundjävel" så jag kan få kontroll och dom kan hälsa lugnt och stillsamt så lyfter människan upp sin lilla älskling i famnen med minen.. "Den där farliga hunden ska minsann inte få döda min älskling"
Det värsta man kan göra när man har en liten hund är att lyfta upp dom för då blir dom automatiskt ett byte!
 
 
Min Sasha är jättesnäll och jag har jobbat som sjutton med henne att hon ska sitta, stå still eller ligga still vid hundmöten. hon satt fint vid min sida tills den här tjejens hund började springa fram och tillbaka som en idiot, Jag drog och höll emot just för att hon ska inte rusa fram till en främmande hund!
 
Det tragiska är att det här är ingen ovanlighet utan småhundsägare verkar tro att deras hundar har företräde och kan bete sig hur som helst och gärna i flexikoppl 5-7m ifrån ägaren men djävlar om min hund gör samma sak, då blir den en mördarhund! Men det roliga är att för det mesta brukar Sasha ignorera småhundar men den här ville ju leka...

Smartson söker testpiloter!

 
Smartson söker 1000 testpiloter som vill testa Arla köket desserter!
 
 

Det är mycket med det jordiska

Sambon sålde en bil i höstas och köparen var hans kompis så dom brydde sig inte så mycket om att fixa med ägarbytet och kompisen har slavat bort del 2..
Det verkade helt omöjligt att få till ägarbytet men nu när jag väl orkade ta tag i det så var det bara att maila trafikverket och ändra dödsboadressen hit så får jag hem del. 2 så jag kan skriva på och skicka upp till dalarna :)
 
foto från blocket
 
Bilen är en sådan här SAAB 900i från -88 men den på bilden är i fint skick och det var väl sambos med förutom att det var lite mer rost som var upplagat på den.
 
Han köpte den för att den var veteran och skulle ha den att fixa med och köra på Rättviks cruising osv. Fast jag tycker väl att man kanske köper en coolare bil då?
 
Sen slutade det med att det blev "rally" i Hälsinglands skogarna istället så om kompisen ska fixa den så har han en del att göra 😂

skum typ

Idag när jag var ute med Molly vid 17 tiden så vägrade hon gå dit jag ville i vanlig ordning så hon stod rätt länge och nosade på samma plats så jag tröttnade på henne och lyfte upp henne för att gå över gatan.. då hör jag någon ropa "vänta jag vill prata med dig!"
 
En stor mörkhyad kille kommer fram varpå Molly blir livrädd och jag lyckas parera hennes fall ner i backen så hon inte gör illa sig och hon börjar skälla på snubben och han frågar om jag pratar engelska och jag bah no för att slippa honom och då följer han efter mig och pratar svenska och typ frågar mig om jag är gift osv. säger nej och att jag är typ änka.. han frågar om jag vill prata med honom och jag säger nej och då har jag en hund med mig som helst inte går en meter utan att hon vill det själv så jag kan inte gå därifrån..
 
Det kommer en annan kille med en hund som såg situationen så våra hundar fick hälsa sen när han gick vidare så säger den mörkhyade att jag ska gå hem med hunden och komma bort till kiosken han var vid och prata med honom för han ville det och jag bah nej!
Han frågade igen vill du inte? jag sa nej det vill jag inte!
 
Sen ikväll när jag gick ut med båda hundarna vilket jag gör ungefär samma tidpunkt så möter jag honom igen men gick fort åt motsatt håll.. Känns ju lite som att han visste när jag går ut :/
 
 
 

Gratis nudlar!

Idag kom min dotter Nathalie förbi med 10pkt nudlar som hon köpt för 35kr på ica maxi, dom var slut när vi handlade sist så då hade hon tänkt på mig när hon gick förbi hyllan :)
Fast jag kände mig fett fattig när jag stod där ute med hela famnen full av nudelpaket haha
 
 
 
Sen har jag varit ute med Sasha på en 7km runda och så har jag klarat prestationen att städa hela lägenheten idag och dom som har varit sjukskrivna för "krisreaktion" som läkarna så fint kallar det vet vad jag menar.

Ny design

Jag håller på att pilla på en ny design men det går lite trögt haha
Det var lixom ett tag sen jag höll på med sånt så är lite ringrostig :)
Men framförallt så måste jag uppdatera bilderna här på bloggen för dom är nog minst 7 år gamla iaf.
Men vi får se om jag hinner få upp något idag för nu ska jag ut på en långprommis med staffen som ligger och suckar för att hon blev "bortglömd" här hemma när jag gick ner på stan förut 😂
 
Sen så håller en killkompis på och tjatar om att umgås men orkar verkligen inte med det just nu :/
Hur säger man ifrån på ett snällt sätt?
Jag skulle behöva städa med...
 
 

Rekordvärme?

Eller ska vi säga rekord dåligt väder?
Igår åskade det och det hoppas jag vi slipper idag så jag kan gå ut med vår Amstaff på en ordentlig långrunda idag..
 
 
Det här är mitt lyckopiller, utan henne hade jag nog knappt tagit mig utanför dörren!
 

Vad är nytt?

Jag, Barnen och min sambo köpte ju hus för ca. 3 år sedan i norra Rättvik och vi hade värdens bästa liv med varandra, mina två äldsta döttrer, husrenovering, jobb och en massa djur.. Hästar, hundar, katter, kaniner och höns.
 
Tills det började hända saker och min sambo till slut tog sitt liv så jag och min yngsta dotter har lämnat huset och flyttat tillbaka till staden vi bodde i innan..
 
Den här bloggen kommer bla. handla om allt vi/jag varit med om och framför allt hur man går vidare i livet efter att den man älskar lämnar en på det sättet han valde att göra..
 
Visste ni att enligt socialstyrelsen och försäkringskassan så går man vidare efter bara 4v?

Im back!

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen!
 
Jag har velat i några dagar om jag ska starta en ny blogg eller fortsätta på den här och nu har jag och barnen suttit och läst gamla inlägg och kommit fram till att det är lika bra att fortsätta här.
 
Men det är ju en del pyssel med att ändra utseendet på bloggen osv. och nu kan ju dom som vet att jag går hemma "och gör ingenting" på dagarna sitta och säga att tid finns det ju massor!
 
Men i det läget jag är just nu så krävs det planering för att få något vettigt gjort annars vet jag inte vart tiden tagit vägen..
 
Nu hoppa i duschen! (vet det är smartare att stå still så man inte trillar omkull ^^).
Det var ett tappert försök att vara rolig...
 
 



RSS 2.0