Evig kärlek

 
Igår var jag och fick min tatuering som jag fått av Sabina och Jack i födelsedagspresent 🙂
 
Dennis försökte ju tatuera mig på fingret med en hemmagjord tatueringsnål två dagar innan han tog sitt liv.. han ville att jag skulle ha ett "D" på fingret men nu blev det denna istället.
Evighetstecknet var även den en viktig symbol för honom och jag minns att jag blev förvånad när han ville ha det på insidan av våra förlovningsringar.
 
Det känns väldigt bra att jag ha gjort den här och den är samtidigt ett bevis mot vissa av Dennis äckliga anhöriga som beskyller mig för Dennis död.. En av dom har dessutom sagt till mig rakt ut att jag trädde snaran runt hans hals...
Jag hade nog inte tatuerat in hans namn om jag velat att han ska vara död eller hur?
 
 
Hitta evig kärlek här eller här!

Klickad av 112

*Innehåller annonslänk för Granngårdem*
 
 
Idag har jag varit och handlat med Jasmine, sabina och Jack och Jasmine betalade allt eftersom jag fyller år snart men ändå så har jag lite svårt att ta det.. 💓
 
Imorgon ska jag få min present av Sabina och Jack och jag vet vad det är men det får ni se imorgon men kan säga att jag är lite nervös 😉
 
 
Jag hämtade ut Sashas koppel idag med och det kändes så bra att ha samma som förut igen!
Bara älskar detta koppel!
Köp här!
 
Sen så reagerade Sasha på skrik här utanför ikväll på vår nya "säkra" gångväg.. jag såg tre killar och ev. en tjej och dom stannar vid lekparken och "hon/han skriker" två går iväg och den tredje knuffar in han/hon i parken så jag ringer 112 och hinner säga "hej, jag vet inte riktigt vad jag såg men det kan vara en våldtäkt" jag blev klickad innan jag hann uttala det sista ordet!
Jag ser samtidigt att någon annan från en annan balkong ringer och att det är någon som släpper sin hund i lekparken.. Jag blev faktiskt ställd och ringde inte upp igen..
Hur fan kan man bli klickad på 112?

Vår nya godisväg

*Innehåller annonslänk för Lyko*
 
 
Jag måste bara visa vår nya "Säkra" gångväg som går nedanför husen här!
Fräcka färger eller hur? haha
Papperskorgen har dom målat med en annan nyans av rosa och det ser ut som om dom bara sprayat på ett lager på svart botten..
Jag har hittills inte hört någon tycka att detta är fint så det ska bli spännande att se hur många som kommer på invigningen.. ja ni hörde rätt den ska invigas 😁
 
Jag har bollat lite idér om hur det kommer se ut och haft lite funderingar..
 
*Kommer det stå en liten flicka i början på stigen och dela ut gratis försvarsspray?
*Kommer det klippas band?
*Vart ska vi gå när vi kommer ut på den öppna gräsplanen och lamporna tar slut*
 
Ja jag kan säker komma på fler men inte just nu, det slutar väl med att jag blir uppringd av någon reporter igen...
 
 
Himla mysigt eller hur?
 
Till höger är husen vi bor i med en stor obelyst gräsmatta framför och till vänster är det en lekpark och sen en liten fotbollsplan omgiven av skog.
 
Men nej jag kommer inte gå här på natten för det är ungefär lika dumt som att gena genom en park med gatubelysning på väg hem ifrån krogen...
 
Laglig försvarsspray hittar ni här!
(Sök på Bsafespray)

Meningslösa dagar..

*Innehåller annons för Nystartfinance*
 
Hej hopp jag är sämst på att blogga just nu men jag försöker ta mig igenom en massa meningslösa dagar känns det som..
Ibland funderar jag på om han tyckte att jag förtjänade att må så här?
Jag försöker bli arg på honom för att han förstörde mitt liv men det går inte och egentligen skiter jag i vilket för jag orkar inte kämpa längre..
 
Jag kan bara säga till er alla där ute som läser det här och går med självmordstankar att det är grymt orättvist mot dom som ni lämnar efter er!
 
Den 30 december har det gått ett år och jag vet att jag inte kommer må ett dugg bättre då än vad jag gör nu.. Snart har ett helt år försvunnit i en dimma *poff*..
 
 
 

Kloklippning from hell..

*Innehåller annons för Adrecord*
 
Idag har jag haft en återhämtningsdag eller vad man ska kalla det för på något sätt så känns det bra att ta tag i städning och sådant man skjutit på när man känner att allt känns hopplöst..
Iaf för den här gången..
 
Dagen började med en liten hundträff med några grannar här ute och det är ju alltid trevligt.
Sasha var extremt bussugen och försökte sätta igång dom andra hundarna men det fungerar ju inte så bra när dom är kopplade haha..
 
Sen blev det kaffe och blekning av utväxten så nu skiftar mitt hår i lila efter silverschampot och det är ju himla smexigt eller hur? Det brukar dock försvinna vid nästa hårtvätt 😉
 
Sen så har jag städat och dessutom lagat mat och det var nog typ en vecka sedan som jag åt en riktig måltid.. Köttfärssås och spagetti blev det och det var egentligen mest för att jag tinade köttfärs för att kunna ge Molly lite lugnande så jag kunde klippa hennes klor.
Jag har inte vågat testat innan och gått och dragit på det men det fungerade riktigt bra faktiskt..
Jag började med att borsta henne och klippa lite tovor och lite toffsar på tassarna sen fick hon lite massage och så lyckades jag klippa två klor innan hon blev arg och drog in under bordet och där borde det ha slutat men hon kom faktiskt tillbaka igen och ville gosa och då låg klosaxen så hon såg den!
 
Jag lyckades ta två till innan det blixtrade till i ögonen på henne och hon högg mig i handen men utan att det gick hål..  Kan ju säga att det är lite skillnad från att kanske lura henne till att få klippa en eller att någon tvångshåller henne med munkorg på och man kanske lyckas klippa 2-3 innan hon är så arg så man tror hunden ska tuppa av och inte vågar fortsätta för att man tror hon ska få en hjärtattack..
Dessutom låter hon så grannarna tror väl att man har ihjäl henne..
Och detta har faktiskt en veterinär åstadkommit genom en väldigt hårdhänt och otrevlig behandling då Molly hade en infektion i klorna för några år sedan.
 
Sedan Dennis gick bort så har detta varit ett väldigt stort bekymmer för mig då han klarade av att hålla henne så jag kunde klippa och hon bråkade inte alls lika mycket när han höll i henne.
 
Så imorgon ska jag ta några till 😎
 
 

Tjäna extrapengar!

 
Idag tog jag ut ytterligare 50kr ifrån Mobrog panelen!
 
Vill du också tjäna extrapengar genom att delta i olika paner och göra korta undersökningar så hittar du en lista över paneler här!
 
Tipsa gärna om jag har missat någon 😊
 

Jag tror jag löst gåtan..

*innehåller annonslänk till Granngården*
 
Idag när jag gick min långrunda med Sasha så tror jag att jag kom på varför hon är så stressad..
För någon vecka sedan så fastnade kopplet under hennes lilla svans och hon verkar vara väldigt rädd om den eller så gör det ont helt enkelt då hela ryggraden går ut i svansen.. Så hon får panik och börjar snurra runt i 200 knyck och fortsatte en ganska lång stund efter att jag fått loss den.
 
 
 
Idag när jag skulle gå över ett övergångsställe där jag brukar ha henne "fot" så brukar jag ta allt koppel i den handen närmast henne och hålla i en ögla som sitter närmare hunden eftersom hon alltid försöker springa över övergångställen då hon tycker det är obehagligt med idioter som kör bakom svansen på henne.. Då ser jag att hon tittar på det hopvikta kopplet och skyggar undan och då tändes ett ljus!
 
Hon är alltså rädd för kopplet!
Jag testade lite under promenaden och hon var lugnare när jag höll kopplet med två händer så inget dinglade vid hennes sida.. haha.
Dom är bra roliga dom små livet och många gånger skulle man ju vilja läsa vad dom tänker 🙃
 
Rundan blev iaf 6km i duggregn idag och så fick hon springa av sig i 20min på stora hundrastgården med men det var ganska lerigt där nu.
 
 
 
Jag ska testa igen imorgon och är det kopplet så kommer jag passa på att köpa det här kopplet igen som jag har haft tidigare och jag var väldigt nöjd med det!
Dessutom är just denna perfekt i färg för att matcha Sasha 😉
 
Sen ska man veta att det är bara på långrundan hon är rädd och inte på dom övriga fast då är ju iof Molly med som livvakt haha. Och så är hon fortfarande lite skendräktig men hon ville busa med grannhunden imorse iaf så riktigt lika fjompig är hon inte..
 
Kopplet finns i grön, orange och rosa och kostar endast 149,50 (annars 299).
 
- Utrustad med reflexer.
- Har en design som förebygger arm- och axelskador hos dig som hundägare.
- Utrustat med ett nedre handtag som används i situationer där du vill ha hunden närmre dig, till exempel i trafiken, när ni korsar en väg eller vid träning. 
- Smidigt att hänga nycklar eller bajspåsar på kopplet.
- Fungerar utmärkt att använda under bilfärder.
- Tillverkat av högkvalitativt naturgummi klätt med ett skyddande lager av polyester som står emot vassa tänder.
 
Kopplet hittar ni här!

Nya Buzzador kampanjer!

 
 
Buzzador söker 20st Buzzadorer som vill testa luftrenaren Lightair IonFlow Signature!
Välj mellan vit och svart och efter testets slut så skickar du tillbaka alt. köper luftrenaren till ett kraftigt reducerat Buzzador pris.
 
Anmäl senast 27/11-2019.
 
 
Buzzador söker 10st Buzzadorer som vill testa Bosch Unlimited Dammsugare!
Efter testets slut så skickar du tillbaka alt. köper luftrenaren till ett kraftigt reducerat Buzzador pris.
 
Ansök senast 1/12-2019.
 
 
Buzzador söker 20st Buzzadorer som vill testa luftrenaren LightAir CellFlow Mini!
Efter testets slut så skickar du tillbaka alt. köper luftrenaren till ett kraftigt reducerat Buzzador pris.
 
Anmäl senast 27/11-2019.
 
 

I samarbete med Buzzador!

 
Vi har testat Cantadou Bombay Curry i samarbete med Buzzador!
 
Speciellt jag hade sett fram emot denna då jag saknar cantadous förra curryost som inte längre finns i sortimentet. Den här är riktigt god men jag tycker inte den har den där riktiga currysmaken utan den är mer åt det orientaliska hållet så då har dom ju lyckats eller hur?
 
Jag har enbart testat med digistivekex då jag tycker att alla cantadous ostar passar bäst på dom.
Tips: Ett gott vitt vin och vindruvor är ett måste på ostbrickan! ;)
 
Denna kommer ha en given plats på min ostbricka i framtiden iaf så den är helt klart godkänd!
 
 

Stressad

*innehåller annons för smartphoto*
 
 
Idag blev det en runda runt ån i småduggigt väder men vi har iaf 7 grader varmt här så känns ju inte som vinter direkt.. haha
 
 
Sasha känns stressad och hon funkar just nu inte vid möten med andra hundar utan försöker kasta sig fram för att hälsa om vi går och väljer jag att stå still så morrar hon åt dom istället..
Men en tjej med en Chihuahua stannade och sa att hon såg rädd ut och ja det verkar som det då tungan åker ut när hon ser en annan hund..
 
Hon har ju blivit påhoppad några gånger på senaste tiden av småhundar och så har ju Molly betett sig väldigt illa när hon ser andra hundar så jag tror att Sasha som är så känslig blir nervös och inte riktigt vet hur man ska bete sig och då blir den mötande hunden också osäker..
Men nu är ju inte jag någon hundpsykolog så det är vilda gissningar 🙂
 
Men det är lite tråkigt för innan skendräktigheten så ignorerade hon alla hundar och typ tittade åt ett annat håll även om dom skällde på henne men förhoppningsvis går det över.
Det ser ju inte så bra ut när man har den typen av hund och hon försöker ta sats och springa fram till andra hundar..
 
 

Ingen vill gå i mina skor...

Innehåller annonslänkar för Vetzoo,min fot och fot butiken*
 
 
Jag tyckte det gjorde lite ont i tån igår när jag gick min långpromenad med Sasha så idag kom jag på att jag kanske skulle titta under dom..
Herregud minns inte att jag någonsin haft så trasiga skor förut fast det har jag ju säkert då jag jobbat i hemtjänsten och där nöter man skor ska ni veta!
Tur att jag har ett par i reserv för jag har inte råd med nya just nu..
 
 
Det blev en runda på 7km med den här tokstollen och eftersom hon tydligen blivit över motionerad när hon var skendräktig så räcker det inte med 7km utan hon fick rasa av sig en stund på stora hundrastgården i Vilsta också.
Vi var där själva men det hindrar inte Sasha att springa omkring som en dåre i en halvtimma men sen började hon rulla sig så då fick det vara bra!
 

Tjäna extrapengar!

 
Idag tog jag ut 53kr ifrån Discshoppanelen!
 
 
Och ytterligare 50kr ifrån Morog panelen!
 
Vill du också tjäna extrapengar genom att göra undersökningar genom olika paneler så hittar du min lista över paneler här!
 

Att leva i dimma

*Innehåller annons för Presenteriet*
 
Idag har jag varit slut som artist och det började märkas redan igår då jag hade svårt att få rätsida på saker i slutet av dagen.. Tex. hittar inte ord, säger fel saker och vet knappt vad barnen heter och på det så kan jag inte sova trots lugnande så ikväll har jag tagit två stycken och hoppas på längre sömn än 3-4 timmar..
 
Sen så har jag blivit kontaktad av en reporter som vill skriva om Jasmines bilolycka och lyfta fram den här lastbils chaffisen som ställde sig och skyddade dom och han/hon ska ju ha all kred faktiskt men jag har inte orkat svara reportern så ska försöka orka med det imorgon.
 
 
Men jag har iaf orkat med att gå en långrunda runt Stenby, tuna park, parken zoo och ett besök i hundrastgården vid Tuna Vallen med den här hyperaktiva muppen..
Hennes skendräktighet börjar släppa och hon har fått lite dåligt med motion uppe i Dalarna då det var så halt överallt.
 
 
Hon försökte äta/gräva bort den här stocken innan hon hamnade här uppe..
 
 

Branden i Furudal

*Inlägget innehåller annons för klippkungen och Lensway*
 
 
Här kommer en bild på mig i mina nya glasögon som jag köpte här!
 
 
Molly har hittat en bra plats att spana på 🙂
 
 
I Furudal var det vinter!
 
 
Molly kramas med Sabina 💓
 
 
På lördagen bröt det ut en brand i Furudal.. Ett stort garage med en lastbil, husvagn och flera fordon brann ner till grunden och som tur var så hann alla som var i garaget ut..
 
När sådant här händer på en mindre ort där man känner nästan alla som jobbar i räddningstjänsten och även vet vilka dom flesta är så känns det lite otäckt men vi hjälpte till genom att kontakta personen som bor i grannhuset för att kolla om han behövde hjälp med något..
 

Trafikolyckan

Im back skulle jag kunna säga för jag har varit bortrest tillsammans med Jack och Sabina över helgen!
Vi har varit uppe hos Mickis och Carl i Furudal och i lördags var vi bortbjudna på 40års fest hos min kompis Sandra.
Igår så var vi och hälsade på min mamma i Stjärnsund på vägen hem och imorse fick jag gå upp tidigt för att Jasmine ville ha skjuts till akuten eftersom hon körde av vägen med sin bil i fredags..
 
Jag kan ju säga att det var nog inte bara en ängel som satt på deras axlar den dagen då hon körde av i 120 och bilen var upp i gräsvallen och vände, dom körde över en vägbrunn som stack upp och bilen stannade när den slog i betongväggen som delar vägbanorna och den missade precis delen av staketet där bilen hade kunnat köra upp och då hade dom voltat.. Sen så är det ju inte det mest ultimata att stå parkerad tvärs över vägen på en 120 väg så dom hade mycket chockade behövt sitta kvar i bilen i väntan på räddningstjänsten och då bara sett en massa lampor som närmade sig och tänkt att nu dör vi!
Då ställer sig en lastbil sig framför dom som skydd!
Fattar ni vilka hjältar det finns där ute!?
 
 
Så vet ni någon som skyddat den här bilen på E4 i fredags så hojta till så vi får tacka honom/henne på något vis.

Tatuering

*Innehåller annons för Tradedoubler*
 
Jag fyller ju år snart och då ska jag få en tatuering av Sabina och Jack har dom lovat i ett obevakat ögonblick ;)
Saken är att två kvällar innan Dennis tog sitt liv så fixade han ihop en hemmagjord tatueringsnål som han ville testa på mig och för er som undrar så var han ganska påhittig min älskade sambo, vi hade sällan tråkigt med honom så sådana här påhitt var inte speciellt konstigt 🙂
Han skulle tatuera in ett "D" på mitt finger men det fick han ju såklart inte och då försökte han skriva på sig själv men det blev bara två prickar..
 
Jag har ganska länge velat göra det här D:et på mitt finger men då en som tatuerade sa till mig att det är bättre att göra en på handleden så har jag utvecklat idén och hade tänkt mig tecknet för evig kärlek.
 
 
Vi har hittat dessa två bilder på nätet men jag gillar den understa och sen funderade jag på om man kunde få in ett "D" på andra sidan..
 
 
Eller ett runskrift "D" eftersom det är ett kors så tycker jag det blir ännu mer symboliskt eller vad tycker ni som läser min blogg?
 
 

Nya glasögon!

*Innehåller annonslänk för Lensway*
 
 
Idag kom mina nya mörkbruna glasögon ifrån Lensway!
 
Jag kan säga att eftersom jag inte gjort någon synundersökning på typ 100 år och mina gamla glasögon var repiga och vinda så känner jag mig lite full nu!
För det första så ser jag MYCKET bättre än innan och det typ gungar lite när man går, ungefär som att vara på en finlandsfärja i hård storm 😉
Men ska erkänna att efter ca. 2 timmar som det gått sen jag satte dom på mig så känns det redan bättre men det ska bli intressant att se en helt ny värld haha
Dessvärre så måste jag nog beställa nya linser med då dom också har fel styrka och det är linserna jag använder mest.
 
Men till det bästa!
Jag sparade 4300kr på att köpa dom på Lensway istället för hos en optiker och jag hade dom i brevlådan efter en vecka!
(Jag betalade 844+400 för synundersökningen)
 
Kika på Lensways glasögon här!
 
Ett tips prova glasögon modeller och färger hos optikern innan så du ser vad du passar i för jag hade tänkt beställa svarta men det hade blivit för skarpt på mig.

Hjärnblödningen

*Innehåller annons för Horze*
 
Idag har jag varit med Sabina på barnkliniken för återbesök angående hennes hjärnblödning som hon fick när hon var med om sin ridolycka förra sommaren..
Vi har tyckt att dom inte kollade upp henne ordentligt i Falun efteråt och hon lider av hjärntrötthet och dåligt minne fortfarande på pga. olyckan och det är så pass att skolan inte tycker att hon orkar med gymnasiet så nu ska hon ut på praktik istället.
 
Läkaren vi fick träffa var väldigt noggrann och han kollade precis allt.
Jag kan ju säga att han gjorde en hel del mer än dom gjorde i Falun på det första återbesöket.
 
Han var inte riktigt nöjd med resultaten så nu blir det en ny magnetröntgen innan jul och han ska även skicka remiss till Uppsala och Sabina kommer få en kallelse för en genomgång där som tar ca. 3 dagar. Och då kommer hon även lättare kunna få den hjälp hon behöver i skolan.
 
Läs mer om olyckan här!
  
 

Skratta eller gråta?

*Innehåller annons för firstvet*
 
Idag hade det snöat när jag gick ut med hundarna imorse..
Eller ja det hade väl kommit typ 2mm så kändes väl lite trotsigt att klampa ut med foppatofflor kl. 10 på förmiddagen men så är jag ju lite bonnig egentligen 😉
 
Sasha var som ett riktigt yrväder och skuttade omkring som om det kommit en hel meter snö och Molly tyckte det var kallt och gick medvetet på fel sida om lyktstolparna för att visa alla vilken dum matte hon har som släpar ut henne i skitväder!
 
Väl uppe på gräsmattan där dom brukar bajsa så sket Sasha jättesnabbt och började skutta omkring för nu var det lekdax i den "djupa" snön!
Matte fick dra upp Molly på gräsmattan eftersom man tydligen inte kan gå i gräset när det kommit så "mycket" snö så då när jag vänder rygge till så passar Sasha på att gräva en djup grop i gräsmattan.. Och sen skuttade hon framför mina fötter och krafsade hela vägen hem..
Fördelen är ju att hon vässa ner framklorna nu så det blir mindre att klippa..
 
På eftermiddagen gick vi en runda runt ån på 6km jag och Sasha.
 
Sen så har jag några som skriver till mig men vad ska jag göra när jag känner att jag inte orkar träffa någon ny kille eller ens lära känna någon och har även sagt nej och dom fortsätter?
Sist jag ignorerade så blev jag blockad.. ungefär som att det är ett krav att jag ska svara när killar skriver?
Ska man skratta eller gråta?
 
 

Psykbryt

*Innehåller annonslänk för Vetzoo*
 
Idag har det regnat och även kommit snö en sväng som smälte bort direkt så det var ju inte så mycket att hurra över.
Jag var ute med hundarna vid 10 i förmiddags och sen efter kvällsmaten vid 16 så stenvägrar Molly att gå ut.. hon gick in under vardagsrumsbordet och morrade och då är det ingen idé att försöka ens för hon hugger när hon visar den sidan.
Så jag lät henne vara och hon låg och sov och bad inte en enda gång om att få gå ut under kvällen och vid 21.30 fick jag locka henne med godis så jag kunde få på halsbandet.
Hon flippar ur totalt som hon gör ibland.. morrar och hugger i kopplet istället för den som håller det.
 
 
Den här donnan ha verkligen problem med humöret 💓
Men som en veterinär sa när hon var liten och vi hade träningsförbud på henne pga. en skada att det är två envisa och egensinniga raser och det blir oftast inget bra resultat men hon är ju väldigt gullig att titta på 🙂
 
Med Sasha blev det en promenix på nästan 7km i regnet idag men hon trivs ju bra i sitt vattentäta täcke som jag köpte här!

Tjänat lite extrapengar!

Igår tog jag ut ytterligare 50kr ifrån Mobrog panelen och idag kunde jag lösa ut min första Sverigecheck som är värd 100kr från Norstrat panelen.
 
 

Anslutna butikskedjor där du kan nyttja din Sverigecheck:

ICA - se alla icabutiker 
COOP - se alla coopbutiker
WILLYS - se alla willysbutiker
HEMKÖP - se alla hemköpbutiker
PRESSBYRÅN - se alla pressbyråbutiker
DIREKTEN - se alla direktenbutiker
APOTEK HJÄRTAT - sse alla apoteket hjärtatbutiker
SHELL - se alla shellbutiker
7-ELEVEN - se alla 7-elevenbutiker
TEMPO - se alla tempobutiker
CITY GROSS - se alla city grossbutiker
HANDLARN - se alla handlarnbutiker 
DEN SVENSKA MATREBELLEN - se alla den svenska matrebellenbutiker 
MY WAY 
TIME  - se alla timebutiker här
MATÖPPET - se alla matöppetbutiker
NÄRA DEJ - se alla nära digbutiker

 

Hos Norstrat panelen kan du även välja att lösa ut dina poäng till bla. triss, bio och superpresentkort mm

Vill du också tjäna extrapengar på att delta i olika undersökningar så hittar du min lista över olika paneler här!


Så mycket tankar..

*Innehåller annons för Adrecord*
 
Jag har haft en riktigt jävlig vecka faktiskt..
Tänk om man bara kunde stänga av och sluta tänka?
Jag stiger upp och timmarna går.. jag är trött och energilös och får absolut ingeting gjort fören jag runt 12-13 bestämmer mig för att sminka mig och ta Sasha på sin dagliga långpromenad.
 
Igår fick jag prioritera städning istället då det verkligen behövdes här och det kändes ju jättebra efteråt och sabina och Jack var här på kvällen och vi gjorde hemmagjorda hamburgare sen var vi ute i parken och kastade boll med Sasha så hon fick springa lite.
 
Idag har det varit samma sak.. det har spöregnat och jag har tänkt att jag ska ta tag i saker men ingenting händer och jag är TRÖTT!
 
Nu väntar jag på Sabina och Jack igen för att göra en repris på igår.. haha
 
 

När man ser någon som är död i livet..

*Innehåller annons för Vetzoo*
 
 
Idag fick Sasha testa sitt nya täcke under långpromenaden och hon var jättepigg, glad och lyssnade koncentrerat på mig 😊
Så det kändes som att hon tyckte att det var skönt.. Men idag hade hon fått för sig att hon ville springa fram och hälsa på precis alla hundar vi mötte och det brukar vara väldigt få hundar som hon brukar vara intresserad av annars men hon var väl bara lite extra glad idag haha
Ibland skulle man vilja se vad som rör sig i huvudet på dom 😉
 
Sen ikväll så har Sabina och Jack varit hemma och ätit middag med mig och vi har även luskat reda på vem en kille är som jag hittat en bild på i tidningen som var en kopia på Dennis, så spöklikt lika!
Vi och många fler har jämfört bilder och ansiktet är exakt likadant men tatueringarna stämmer inte och jag är sådan som inte ger mig så jag lyckades hitta han på Facebook och då var dom inte så lika längre.. haha
 

Veckans Buzzador uppdrag!

 
Buzzador söker 550 buzzadorer som vill vara med och testa smaken Pepsi Max till SodaStream!
Har du en Soda stream hemma och vill testa smaken Pepsi Max gratis?
 
Anmäl senast 11/11-19.
 
 
Buzzador söker 10 buzzadorer som får testa Bosch Unlimited Dammsugare!
Efter testet så får du antingen skicka tillbaka produkten eller köpa den till kraftigt reducerat pris.
 
Anmäl senast 11/11-19.
 
 
Buzzador söker 20 Buzzadorer som vill testa Philips Airfryer är den enda luftfritösen med överlägsen Rapid Air-teknik som friterar din favoritmat med liten eller ingen extra olja och upp till 90 % mindre fett.
Efter testet får du skicka tillbaka produkten eller köpa den till kraftigt reducerat Buzzadorpris!

Anmäl senast 11/11-19.
 

Tjäna extrapengar!

 
Idag kunde jag ta ut ytterligare 50kr ifrån Ipsos i-Say panelen.
Här kan man även välja bland massvis med presentkort .
 
Vill du också tjäna extrapengar genom att delta i olika paneler så hittar du min lista över paneler här!

Riktigt nöjd!

*Innehåller annonslänk till Vetzoo*
 
 
Usch idag var det mycket kallare än vad det såg ut så Sasha frös och hade brottom + att hon blir väldigt stressad då med så jag gick en kortare runda och släppte henne en stund i hundrastgården så hon fick springa lite.
På bilden så skäller hon på matte för att jag inte kastar "pinnen"...
 
 
Kasta då!!!!
 
 
Sen gick vi en liten omväg hem så det blev ändå 6km idag.
Nedanför oss hade kommunen ställt upp den här tjusiga bänken haha..
Undrar hur länge den ens får stå kvar?
 
 
Sen så har jag hämtat ut Sashas nya fleecefodrade täcke som förståss var jättefarligt eftersom det var nytt, som ni ser så är det väldigt synd om henne här 😉
 
 
Men jag är faktiskt riktigt nöjd över det här köpet!
Täcket heter Active Canis 2in1 Dog Coat och är ett slitstarkt regntäcke med avtagbart fleecefoder. Dom silvriga detaljerna är reflexer och det är hål för kopplet i nacken.
Den enda detaljen som jag inte var riktigt nöjd med var att resårbanden som man trär bakbenen i kändes lite för snålt tilltagna men dom har jag inte provat än så dom kanske töjer sig eller så får jag väl sy i lite förlängning helt enkelt.
 
Täcket finns i svart, khaki, orange och priset är från 239-489 i stl. från 25-75cm.
 
Täcket hittar ni här!

Mickis ger smarta tips!

*Innehåller annonslänk till Matsmart*
 
 
Mickis tipsar om att dom goda ostbågshjärtana som kommer ifrån OLW tydligen håller på att försvinna ur många butikers sortiment (iallafall runt om där hon bor) men dom finns här! för bara 15kr/påse!
Och när man ändå är inne på sidan så finns det allt mellan himmel och jord till kraftigt reducerade priser.
 

Ångest

*Innehåller annonslänkar för Lensway och inkClub*
 
Jag har varit lite dålig på att uppdatera men det har varit en väldigt tuff helg för mig då alla gått och tänt ljus vid sina gravar osv.
Jag har inte varit vid Dennis grav, dels så vill jag inte stöta på hans anhöriga som dömer mig för Dennis död och sist jag var där så blev det så sjukt jobbigt och det är inte så kul att gå därifrån och inte kunna sluta gråta när man har 5km att gå hem.
Jag gråter ändå så att det räcker.. jag saknar honom så mycket..
 
Den här årstiden har varit så ångestfylld för mig ända sedan barnen varit små och jag har varit ensam med barnen och man ska försöka göra det så bra som möjligt till barnen helt själv.
Att han valde dagen innan nyår att ta sitt liv på gör ju inte min December upplevelse bättre direkt..
 
Idag har jag varit med Sabina och Jack på stan och handlat lite sen har jag varit på Direkt optik och gjort en synundersökning så att jag kan beställa nya glasögon ifrån Lensway då mina gamla är trasiga.
 
 
Sen så damp mitt brev med bläck ifrån inkClub ner i brevlådan idag och dom hade skickat med en återvinningspåse till dom gamla patronerna så man kan skicka in dom gratis till återvinning!
Ett stort plus på det!

Lite shopping

*Innehåller annonslänk för Lyko*
 
Igår lånade vi bilen och åkte till Tuna park och handlade men först så hann vi med en runda på stan.
 
 
Jag köpte denna på Claes Ohlsson för jag behöver en som enbart sprayar och inte låter på mina hund promenader.
Vill du också köpa denna licensfria försvarsspray så finns den här!
 
 
Sabina köpte den här snygga jackan på hm och bilden fick jag paparazzi fota så modellen står kanske inte så bra 😎
 
 
Jag hittade vinterstövlar med bra sula till vinterns hundpromader för bara 299kr!
Dessa var nedsatta på Skopunkten i Eskilstuna så vet inte om det är samma pris överallt.
 
Det blev lite annat smått och gott med som smink och en väska till Sabina.
 
När vi kommit hem så blev det pizza och filmkväll 🙂



RSS 2.0